Модни съвети за зимата - идеи и вдъхновения

14.02.2024 14:42 | Видян 493 пъти | Гласували 1

Модни съвети за зимата - идеи и вдъхновения

Бъдете готови да отговорите на зимата с топло, удобно и красиво облекло. Достатъчно е да подберете правилните дрехи и аксесоари, които да имате на свое разположение и винаги ще сте готови да отговорите на въпроса "какво да облека днес" с лекота, независимо, дали ви очакват снежните писти, работен ден, градски приключения или пътуване.

 

 

За нея

 

Дреха върху дреха е основното правило за зимата. Винаги можете да махнете или добавите нов слой, в зависимост от това къде сте. Започнете подготовката на зимния си гардероб с луксозно зимно палто. Красивата кройка е вечна и ще добави шик и полирано излъчване към визията ви. Това е идеалната дреха за дамите с наситено със задачи работно ежедневие, но и за градските момичета. Изберете вталено дамско палто, което сякаш е създадено специално за вас. Нека цветът е екрю, черно, кафяво за лесно съчетаване. Не забравяйте да се подготвите за зимата и с пухено яке за по-лежерните моменти. Освен класически поло пуловер, добавете и елегантни плетени модели, които имат по-официално излъчване и ще си отиват и с красива зимна пола или вълнен панталон. Дизайнерските тъмни джинси и плетената рокля също са задължителни за дамите, които искат да са в тренда. Избирайте едноцветни модели, които лесно можете да съчетавате един с друг. Добавете топли шалове, ръкавици, шапки, чорапогащник и клин по ваш вкус, за да завършите зимните си визии. Не забравяйте наред с класическите черни боти и ботуши до коляното да вземете и апрески на modivo.bg, с които и най-снежният ден няма да е предизвикателство за вас.

 



За него

 

Дългото палто е идеален избор за зимните месеци. Елегантно и готино, то определено ще добави още стил към визията ви. Не пропускайте да изберете и от класическите модели мъжки зимни якета, които са от пухени и леки, до специални за снежните писти и предизвикателни приключения сред природата. Съобразете се със своя темп и начин на живот и подберете правилните връхни дрехи, които отговарят на ежедневието и хобитата ви. Дънките с тесни крачоли балансират обемните топли пуловери. Заложете и на готин стилен вълнен панталон с добра кройка. Наслоявайте ризи, худита, сака под връхната дреха. Защо не добавите и готина зимна жилетка, която можете да носите и върху топло поло? Може да са в контрастни цветове - примерно, светло сиво и винено червено. Бъдете смели с цветовете и не разчитайте само на класическите черно, кафяво, бежово, екрю, маслено зелено, сиво, но и подберете някои по-ярки решения, които да добавят различна и отличителна нотка. Непременно се запасете с термобельо, което ще ви даде най-долния слой топлина, на който да разчитате където и да сте. Не пропускайте топли шал, шапка и ръкавици в модели за градска и спортна визия.

Инвестирайте в готини топли обувки - туристически за истински студено време и предизвикателни терени и градски модели за удобно и топло ежедневие. Обърнете внимание и на чорапите, които също имат важната задача да ви дадат още топлина и комфорт.

Готови ли сте със стилни решения за зимата? Не е трудно – просто пазарувайте умно дрехи, обувки и аксесоари, които си отиват и ви отиват.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !