Да си хомосексуалист е аномалия: Азис

06.02.2024 15:12 | Видян 996 пъти

Да си хомосексуалист е аномалия: Азис

"Нямаше нужда да казвам на родителите си, че съм хомосексуален. Те просто го "прочетоха" по мен." Това признава за сефте от началото на звездната си кариера Азис. Костинбродският славей споделя още, че при ромите нямало забранени теми. "Могат да говорят за всичко - от секс през любов до смърт, клетви... Всичко това можеш да го чуеш в рамките на три минути", повдига завесата над обичаите в своето съсловие попфолк светилото.

"Не се наложи да казвам, че съм хомосексуален, защото моите роднини са достатъчно интелигентни. В началото може и да са се заблуждавали, че ще се оженя за индийка... ", допуска изпълнителят на мегахита "Сен Тропе".

"При нас, ромите, да си хомосексуален не се смята за престъпление. "Какво да се направи, няма сега да го убием. Съдба", така казват те", издава Азис.

Той дава за пример за разкрепостеност леля си Стефка. "Всички в семейството сме лудички. А леля ми Стефка - най-много. Говори, каквото й дойде", разкрива топпевецът.

"Тя казва за мен: "Наше си е! Каквото, такова - лудо, бясно, черно, бяло, момче, момиче...", добавя попфолк кралят. "Ние сме много отворени. Много от българите са по-ограничени от нас специално в това мислене. Тема табу при нас не съществува. При нас се говори за всичко", категоричен е Азис.

Изпълнителят на "Хабиби" споделя, че самият той смята, че "да си хомосекусален, е бъг в системата". "Може преспокойно да се нарече аномалия. Защото инструментът ти за харесване на жени не работи. Него го няма. Тази програма не е инсталирана в софтуера ми. Аз го нямам. И кой носи вина? Този чип не ми е инсталиран. Не ми е прехвърлена тази програма. Да, може да се нарече, че това е болест. Но е болест, която не може да се лекува", убеден е Азис, пише България днес.

По думите на костинбродския славей той "се е родил хомосексуален". "Това не е нещо, което можеш да отидеш да си купиш", сигурен е попфолк кралят. Той остроумно подчертава, че въпреки невъзможността да си го купиш, хомосексуалното е нещо, "което е продавало". "Така беше в началото. Разбрах, че това нещо се продава страшно добре. Усетих го, усетих симпатията на хората към това нещо", признава Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !