И двамата имаме талант, и двамата си го развиваме: Братя Стораро

06.02.2024 14:47 | Видян 534 пъти

И двамата имаме талант, и двамата си го развиваме: Братя Стораро

Фики или Емрах – кой от двамата е по-успешен? С този “неприятен” въпрос се обърна към братята Стораро водещият Боби от Star Reporters. “Това изобщо не е за коментиране, много ясно, че е Фики!” – каза по-малкият брат.

По въпроса кой е по-добър певец, пръв взе думата баткото и заяви: “Как да отговоря на такова нещо, след като и двамата имаме една кръв, еднакъв ген? И двамата имаме талант, и двамата си го развиваме”, а брат му отново посочи неговото име, но по отношение на това кой е по-лудият, каза категорично: “Аз съм човекът”.

Заради професията си и двамата не си лягат рано, защото работят през нощта, но пък по думите им си обичат професията и отдавна вече са настроили своя биологичен ритъм на нощен режим.

По братски, фолк идолите похвалиха колите си – по-хубавата и скъпа е на Фики, но за сметка на това на Емрах автомобилът е по-бърз. Малкият Стораро, който влиза в танцувалното риалити “Денсинг старс”, признава, че е по-пластичен от брат си, с когото много се боричкали като деца и разкрива: “Много ме е мятал като малък и съм чупил крака, ръце…”.

“Много се радвам, че хората ще могат да видят той какъв е всъщност, защото се изписаха какви ли не неща за него, а той всъщност е едно много добро момче и вярвам, че ще представи достойно фамилията” – похвали го големият син на Тони Стораро, за което получи признанието: “Обичам те, батко!”

По думите им и двамата са по купоните, наследили са го от своя именит баща и обичат да се веселят и да се забавляват истински. Радват се на многобройни фенове и продължават напред.

“Но идва вече Тони Стораро – джуниър, който вече ходи на уроци по солфеж, по пеене, наистина е много симпатичен. Малкият е много музикален, кръвта вода не става и аз съм родител, който има задължението да му дам правилния път, правилната насока, както са го направили моите родители с мен. Вярвам, че ще има успехи” – разкрива Фики за сина си, а чичото на малкия добавя: “Той ще стане световна звезда, аз го казвам първи”.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !