бТВ защо търпи за лица звезди, свързани с "църква" Пробуждане?

05.02.2024 14:37 | Видян 1090 пъти

бТВ защо търпи за лица звезди, свързани с

В момента по каналите от групата на бТВ тече реклама за талант-шоу, представена от Миро. Същият е най-използваното лице на определящата се като църква Пробуждане и на нейния пастор с Бентлита, БМВ-та, часовници за по над 50000 лв., бодигардове и т.н . Другото й жури е Любо Киров, който също публично славослови общността , която някои медии наричат дори "сектантство" .

Не е ли редно първата национална частна телевизия да проверява кой какъв е и защо такъв е, преди да го превърне и в свое лице? А, когато разбере, да вземе някакви мерки. Телевизиите отвъд границата, особено пък отвъд океана, вместо да рекламират допълнително определени артисти, а чрез тях - бизнес с религия, правят разследвания как вярата на хората е използвана в подобни групи като машина за пари, което е в пряко нарушение на "прогонването на търговците от храма".

Ние алармираме и сигнализираме СЕМ бързо да вземе отношение по подобна нетърпима и опасна за младите хора, а и не само за тях тенденция за налагане на неясни духовни влияния с материален интерес.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !