Салма Хайек пусна голи снимки

19.01.2024 16:44 | Видян 1490 пъти

Салма Хайек пусна голи снимки

Салма Хайек е изглеждала страхотно на всяка възраст, но понякога е забавно да погледнем назад. Вчера 57-годишната актриса сподели поредица от свои "връщащи се" снимки в Инстаграм – голи актове с вкус, ако желаете.

„Някои казват, никога да не се гледа назад, но понякога това е най-добрата гледка“, написа тя в надписа на английски и испански.

На първото изображение Хайек седи с кръстосани крака, гола и гледа през рамо към камерата. Косата й е оформена в обемна, къдрава коса и носи висящи диамантени обеци и фин грим, включително тъмна спирала и розова лъскава устна.

 

На следващата снимка звездата от House of Gucci лежи настрани на легло с копринени лавандулови чаршафи, отново втренчена директно в камерата.



А на последната снимка Хайек лежи по корем, подпряна на лакти, със затворени очи и кръстосани глезени във въздуха зад нея.



Изящните голи тела са заснети от фотографа Кхарън Хил.

В коментарите приятелите на Хайек, включително колежките й Кейт Хъдсън и Блейк Лайвли, бързо похвалиха изображенията. Възпитаничката на Gossip Girl забавно остави едно лигавчещо се емоджи. Моделът Девин Бругман също пусна емоджи с огън, а Лорън Санчес (съпруга на изпълнителния директор на Amazon Джеф Безос) написа: „Красива, но още по-красива сега.“

Хайек често споделя ретроспективни изображения и спомени в социалните си мрежи. По-рано този месец тя публикува стара снимка с дългогодишната си приятелка Пенелопе Круз, поздравявайки Круз за номинацията й за наградата SAG. И миналогодишния октомври тя сподели емоционална публикация, включваща нейни снимки с покойния приятел Матю Пери, който почина през същия месец.

Източник: harpersbazaar.com

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Няма коментари към тази новина !