Брад Пит пребори демоните си и вече просто иска да бъде щастлив

19.12.2023 13:23 | Видян 365 пъти

Брад Пит пребори демоните си и вече просто иска да бъде щастлив

Има много малко мъже на планетата, които могат да изглеждат толкова секси на 60, колкото Брад Пит. За разлика от много свои набори, актьорът все още се радва на гъста коса, красиви черти и добре оформена физика и мускули, които всички видяхме благодарение на снимките му от почивката му в Мексико през януари, на която се разхожда без риза. Но, най-вече, той може да се поздрави за мъжа, в който се превърна след грозната му раздяла с вече бившата му съпруга Анджелина Джоли преди седем години.

След като предполагаемият му пиянски, жесток разпад пред бившата му съпруга и шестте им деца в частен самолет през 2016 г. шокира света на знаменитостите, Брад преобрази живота си.

Той вече не пие, след като прекара 18 месеца в група на анонимните алкохолици в Лос Анджелис. Също така е спрял да пуши цигари и марихуана и се е хвърлил в това, което той нарича "променяща живота" терапия, отчасти благодарение на съвета на бившата си съпруга Дженифър Анистън.

През последната година той има връзка с друга разведена красавица Инес де Рамон. На 30 години, брюнетката е на половината от неговата възраст, но техни приятели споделят, че тя е "уравновесена, спокойна и щастлива, че е с него, за да го подкрепя и просто да се наслаждава на връзката им".

С новата си любима Инес

Снимка: Getty Images

"Целите ми в живота сега са доста прости - да бъда щастлив и да съм здрав. Имам приятели. Имам прекрасни деца. Харесвам кафето си. Харесвам кучетата си. Нямам оплаквания", споделя носителят на "Оскар" в интервю.

Всъщност Брад твърди, че въпреки продължаващите проблеми с трите си по-големи деца, които споделя с Анджелина - които наскоро попаднаха в заглавията след като излезе публикация на сина му Пакс в Instagram от 2020 г., в която той го нарича "ужасно човешко същество", той е по-доволен от всякога от живота си.

Но историята на Брад Пит е урок за това как холивудската мечта може бързо да се превърне в кошмар.

Брад с колегата си от франчайза “Бандата на Оушън“ Джордж Клуни

Снимка: Getty Images

Той е селското момче с отворено сърце, което пристига в Холивуд с 325 долара в джоба си и в рамките на едно десетилетие успя да се превърне в едно от топ имената в меката на киното. За съжаление, успехът му идва на висока цена, както за психическото, така и за физическото му здраве.

След години употреба на наркотици и алкохол, за да се справи с натиска на славата, той най-накрая се изправи пред проблемите си, готов да се справи с тях. "Успехът е звяр. Поставя ударението върху грешното нещо. Измъкваш се с повече, вместо да гледаш навътре. Трябва да загубиш всичко, за да спечелиш нещо", заяви той.

Снимка: Стопкадър на "Имало едно време в Холивуд" в YouTube / Sony Pictures Entertainment

Роден в Оклахома, Брад е най-големият от три деца на Уилям и Джейн Пит, които са трудолюбиви, вярващи християни.

В училище той е ярък, но мечтател, а в късните си тийнейджърски години започва да пуши марихуана с приятели. отказва се от журналистиката, която следва в Университета на Мисури, за да рискува с Холивуд и да следва мечтата си да стане актьор.

През 1988 г. той е по-популярен в артистичните среди покрай връзката си с певицата Синита, а Брад все още може да се похвали единствено с малка роля в телевизионния сериал "Далас." Фактът, че половинката му е по-известна от него, съвсем не го притеснява. Единственото, за което често се замисля, е дали ще успее в Холивуд. Затова и като друга кариерна опция вижда в любимото си дърводелство.

Пит с бившата си съпръга Дженифър Анистън

Снимка: Getty Images

"Никога не знаеш какво ще се случи в този бизнес. Има много талантливи хора, които не отиват никъде - нищо друго не можеш да направиш, освен да се опиташ да бъдеш достоен човек и да вършиш прилична работа. Просто се опитвам да бъда скромен", споделя Брад в интервю в първите години на кариерата си.

По това време големите холивудски звезди на деня са ешън героите - Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Мел Гибсън и Харисън Форд. Поглеждайки тези мускулести мъже, които правят каскада след каскада във филмите си, трудно можеш да си представиш, че Брад Пит изобщо ще успее да си намери своето място в индустрията.

Е, три години по-късно, през 1991 г., големият му пробив идва, когато играе очарователния измамник Джей Ди във филма "Телма и Луиз". Именно той се превръща в един от основните акцени, заради които дамската част от публиката отива да гледа филма. Самата Джина Дейвис, която е една от главните героини в лентата, признава, че не е мислила много, когато е трябвало да избере кой да влезе в образа на Джей Ди. Нека напомним, че двамата имат доста гореща сцена във филма, благодарение на която видяхме Брад и полугол.

Снимка: Getty Images/Gulliver Photos

Кариерата му се устремява с главни роли в поредица от огромни касови хитове, включително "Седем" и "12 маймуни", за който получава първата си номинация за "Оскар", в които визията му не е изнесена толкова на преден план и публиката вижда, че този красавец има и талант.

През 1994 г. той се запозна с любимката на Америка, звездата от "Приятели" Дженифър Анистън, чрез техните мениджъри.

Но едва след като връзката му с Гуинет Полтроу приключи през 1997 г., двамата с Джен стават официално гаджета. През 2000 г. се женят на частна церемония в Малибу, като сред гостите са колегите на Анистън от "Приятели" и Камерън Диас.

Двамата изглеждаха като идеалната двойка, с идеалния брак, но цялата тази идилия приключи през 2005 г., когато обявиха, че се разделят. Раздялата не беше много шокираща за публиката и феновете им, тъй като в медийното пространство вече упорито се носеха слуховете, че Брад си пада по колежката си от "Мистър и мисис Смит" Анджелия Джоли.

Снимка: АР/БТА

Въпреки че двамата не коментираха мълвата, няколко месеца след раздялата на Пит и Анистън, двамата с Анджелина бяха снимани заедно в Кения с осиновения син на актрисата Мадокс.

По това време Дженифър казва в интервю за "Vanity Fair": "Брад не е злобен; той никога не би се опитал умишлено да натрие нещо в лицето ми. Има чип за чувствителност, който явно в този момент липсва."

По това време Пит вече е много далече от момчето, което беше познато като гаджето на Синита. Той вече е име в индустрията, с което обаче идва и популярността. Запитан как усеща славата, актьорът заявява: "Удобна в неудобството й или може би неудобна в удобството й", казва той. Единственото, което е останало от момчето с големите мечти, е страстта му към дърводелството.

Продуцент, който е работил с Брад през последните три десетилетия, казва: "Брад открито признава, че годините на слава са били славни за него на много нива. Той никога не е спирал да работи и вършеше добра работа - филми като "Боен клуб", "Дървото на живота" и франчайза "Бандата на Оушън". Получи голямо уважение в Холивуд и за това, че беше добър човек. Той вършеше всичко както трябва. Никога не си виждал нищо друго освен добрия Брад. Но сега той разкри как не може да се справи с много лични неща. Той се самолекуваше, за да не мисли. Събра се с Анджелина Джоли и те изглеждаха като божията перфектна двойка, но това отиде по дявола. Изведнъж се появиха документи за развод и много грозен портрет на Брад, който пие, проявява насилие, използва канабис, викат се детски служби - това не беше нещо, което публиката знаеше за него. Той никога не е влизал във война срещу Анджелина. Той влезе в битка със себе си. Сега е много различен човек."

Снимка: Getty Images

Инцидентът през 2016 г., който се случи на борда на частния самолет на Джоли и Пит, включваше битка между Брад и Анджелина, в която актрисата заяви, че той е станал жесток до степен, че децата им са били ужасени (те имат три осиновени деца Мадокс, 22 г., Пакс, 19, Захара, 18, и трите им деца, Шайло, 17, и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс).

Анджелина твърди в съдебни документи, че пияният Брад се опитал да души едно от децата, ударил шамар на друго и излял бира и вино върху децата, които, ужасени, се скрили под одеялата.

"Никой не беше по-отвратен от Брад", казва още продуцентът. "Не ставаше дума за това кой е прав, кой крив, кого подкрепяте, кой има най-добрите адвокати. Беше за това да подреди живота си и да се върне обратно.“

Дженифър, която е голям привърженик на консултирането, предлага терапия на бившия си съпруг. В миналото той винаги е отказвал да търси каквато и да е форма на помощ, но този път се съгласява и работата с психолог променят живота му.

Не крие, че това е помогнало да се промени и да насочи живота си в по-добра посока.

Снимка: Скрийншот Daily Mail

Що се отнася до алкохола, той е трезвен от седем години. "Отидох при Анонимните Алкохолици. Имах наистина страхотна мъжка група там", сподели Брад в интервю за "GQ". "Всички тези мъже бяха открити и честни по начин, който никога не съм чувал. Това беше безопасно място, където имаше малко обвинения и следователно малко самообвинения. Всъщност е наистина освобождаващо сам да разкриеш грозните си страни. Има голяма стойност в това."

Що се отнася до ежедневния му живот, Брад вече не живее в дворцовия си, ултрамодерен дом в Ел Ей, който купи през 1994 г. Вместо това той се е оттеглил на 300 мили до сънливия крайбрежен град Кармел в Северна Калифорния.

Това е невероятно лично място, което е идеално за сърфиране, мотаене около огън и за медитация. "Брад живее много прост живот", каза негов приятел.

И докато се съобщава, че отношенията с Мадокс, Пакс и Захара все още са обтегнати, той все още има споделено попечителство над трите си най-малки деца, споделяйки, че е в много близки отношения с Шайло.

"Той се научи да обработва това, през което преминава. Винаги се е борил със славата, с чувството на синдром на самозванец и с вината. В миналото той просто използваше алкохолна напитка или канабис като обезболяващо средство и като начин за потискане на гнева", допълва приятелят му.

В своите 60 години актьорът изглежда още по-млад, по-здрав и по-секси, отколкото преди десетилетие.

Докато холивудските хирурзи твърдят, че той изглежда "забележително недокоснат" за актьор от Лос Анджелис, той призна, че поддържа строг фитнес режим - тежести, кардио, йога и плуване - за да остане във форма и да е здрав.

Тайната на неговата вечна младост и сексапил, заради който често го наричат истинския Бенджамин Бътън, според приятели се дължи на неговия нов, неусложнен живот.

"Той си направи равносметка на това кой е вътре в себе си. Изправи се пред своите демони и успешно успява да ги пребори", казва още аверът на Пит.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !