Азис призна какво яде, за да е във форма

18.12.2023 13:30 | Видян 540 пъти

Азис призна какво яде, за да е във форма

Азис накара феновете си да любопитстват сериозно за това какво прави той, за да поддържа формата си. Кралят на поп фолка у нас, както не без основание наричат от години певеца, издаде голямата си тайна.

Дали ще се впечатлите от отговора му и ще се залетите да правите същото обаче, не сме сигурни. Но пък на Азис явно този режим му се отразява доста добре, ако съдим по фотосите, които качва в профила си.

На въпрос на свой последователи в Инстаграм какво прави, за да изглежда толкова харизматичен и красив с годините, Азис отвърна повече от любопитно:

"Защото се храня кето", заяви звездата.

Кето диетата е режим на хранене с високо съдържание на мазнини и много ниско съдържание на въглехидрати. Тоест, месо, яйца, риба, зеленчуци и сирена, без хляб, паста, картофи и т.н.

Режимът се води като една от по-радикалните диети и затова затруднява голяма част от хората, решили да се подложат на него, поне в началото, тъй като тялото трябва да влезе в така нареченото състояние на кетоза. Кетозата е състояние, при което тялото използва мазнини и кетони, а не глюкоза (захар) като основен източник на гориво.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !