Двама мъже са ме пребивали: Деси Слава

06.12.2023 09:33 | Видян 675 пъти

Двама мъже са ме пребивали: Деси Слава

Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи в социалните мрежи. В него ангелогласната блондинка е до болка откровена, признавайки, че е била жертва на насилие.

"На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм", признава фолкпевицата. И не спира дотук.

"Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките й Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова.

Организатори на инициативата са популярен онлайн магазин, моден бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде представена дамска колекция тениски, показваща ранните знаци за задаващо се емоционално и физическо насилие. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

До този момент Деси Слава не се е осмелявала да признае за преживения ужас, затова и почитателите на блондинката са откровено шокирани от признанията й. Певицата обаче, поне засега, не разкрива самоличността на насилниците си, нито разкрива подробности за случаите, в които е била тормозена. Поне засега.

Деси Слава изтъкна, че най-големия червен флаг, както се казва и колекцията дамски тениски, е неоснователната ревност. Даде и примери: "Къде беше? В коя минута? Защо говори? Какво? С кого?" По всичко изглежда, че певицата е преживяла на гърба си този ужас.

"Много е важно и трябва да се знае, че всеки човек си има личното пространство и трябва много да държи на това. Не се страхувайте да признаете, че има проблем, защото сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде щастлив", сподели още в социалните мрежи Деси Слава и призова всеки да подкрепи колекцията от дамски тениски, защото така подкрепя и благотворителната кауза, вдъхновила създаването й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !