Галя иска в журито на Мюзик Айдъл

28.07.2009 17:30 | Видян 7185 пъти

Галя иска в журито на Мюзик Айдъл

Галя се завърна на музикалната сцена, освен това е влюбена и кипяща от творчески ентусиазъм, в който бълбука и съгласието за потенциално журиране в "Мюзик айдъл".

"Интересна и отговорна работа е. Да успееш да запазиш мотивацията на младите, да я подсилиш там, където има истински талант, и да им помогнеш да се доближат максимално до мечтите си - ето това е предизвикателство!", аргументира позицията си Галя.

През последната година, докато хитовете на колегата й Миро потекоха от чешмите, тя се отдала на околосветска обиколка. Мястото, което успяло максимално да обуздае демоните в главата й с енергията си, било Доминиканската република, пише "Монитор".

Певицата е очарована от примитивното съществуване на местното население, което е щастливо с това, което има. По традиция отскочила и до Ибиса, райското кътче за всеки ценител на клубната култура. Отбила се и до Лондон, където неочаквано срещнала любовта на живота си.

Той също е обсебен от музиката и непрекъснато пътува по турнета. Талантът му е най-големият афродизиак за Галя, която ревностно крие самоличността му и простичко споделя, че е "ужасно щастлива".

Работи и върху албум с автори от различни части на Европа и САЩ. Тук идва и тъжната новина за феновете на "Каризма" - траковете в проекта ще варират от соул и джаз до чистото генгста и ар енд би звучене. Накратко - сълзливите шлагери като "Минаваш през мен" и "Колко ми липсваш" остават завинаги в историята.

Подобни софт парчета ще бъдат по-скоро патент за Миро, чието предстоящо "Позвъни" отново е намигване към евродиското. Галя признава, че е респектирана от успеха му и дори си има любимо заглавие в репертоара му - "Август е септември". "Все пак имам рожден ден през август, а и метафората е красива!"

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !