Азис скача на бой на сервитьор

13.11.2023 09:48 | Видян 743 пъти

Азис скача на бой на сервитьор

Краля на фолка Азис се оказа доста меркантилен и готов да убие и човек за 100 долара. Точно за такъв случай разказа той от участие в Турция, където е бил с колежките си Галена и Малина. 

Един от сервитьорите се е опитал да открадне 100 долара от бакшишите на звездите, но получил грандиозен скандал и дори заплаха от Азис, че ще го пребие. 

"Преди много години, съвсем в началото на моята кариера, съм на участие с Галена и Малина в Турция. Пяхме в луксозен хотел, имаше толкова много хора, че нямаше къде да стъпиш. Сцената беше ниска, нямаше висока точка и сложиха една маса. Качих се на тази маса, за да я използвам като сцена. След мен и момичетата я използваха за същото.

Идва ред на Галена, тя е още дете, едва на 17 години, мъжете пощуряват, започват да викат и да крещят и масата я държим няколко души, защото се клати. Започват да хвърлят пари, ама толкова много пари, че няма къде да ги сложиш", хвали се Азис в "Шоуто на Николаос Цитиридис. 

Но един от сервитьорите грабва 100 долара и си ги слага в джоба. Но зоркото око на изпълнителя на "Хабиби" веднага го съзрял и го догонил, за да си иска парите. Дори вдигнал микрофона във въздуха и замахнал да го удари. Бил е готов на бой за 100 долара, при положение, че в пазвата и гащите си е бил набутал толкова много банкноти, че едва ли тези пари са се отразили по някакъв начин на бюджета им.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !