Златка Райкова избесня и се нахвърли срещу мъжете

08.11.2023 09:55 | Видян 904 пъти

Златка Райкова избесня и се нахвърли срещу мъжете

Плеймейтката Златка Райкова преживява тежки дни и като че ли е разочарована от хората и затова се изолира. тя си позволи да нахули мъжете брутално в социалните мрежи, без да й мигне окото кой ще се обиди. 

Блондинката отговори на въпроси на своите последователи в Инстаграм, по-искрена от всякога и изля як хейт, задоволявайки любопитството им.

undefined

Оказва се, че Златка се намира в тежък емоционален момент, който е повлиян от редица предателства. Типично за нейната зодия Козирог е да се бори със справедливостта и обикновено очакванията й към хората са по-големи от това, на което те са готови да дадат в замяна. И оттук идва огромното разочарование от хората, което си личи в нейните отговори в социалните мрежи. 

"Изолирам се, защото ми се повръща от хората...", заяви силиконката. "Те в България всички са един дол дренки...", отсече Русата Златка в отговор на въпрос за силния пол.

Изкусителката и любимият й Карен се върнаха от Дубай, където отпразнуваха своя меден месец. Припомняме ви, че през септември двамата вдигнаха шумна сватба в столицата.

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !