Кали шокира с лично признание

18.10.2023 12:07 | Видян 517 пъти

Кали шокира с лично признание

Какво се случва в личния живот на Кали и дали тя не преживява поредното си разочарование, въпреки че доскоро се хвалеше с младо гадже. Това се питат вече все по-често феновете на певицата, която, както е известно, имаше връзка с по-млад от нея пловдивски бизнесмен, собственик на верига аптеки.

Нещо повече! Кали искаше да роди и наследник на младока, нищо, че вече отдавна е многодетна майка. И това вероятно все още е едно от съкровените й желания, но това, което гласи последния й пост, накара феновете й да се стреснат сериозно.

Той гласи: "Желая ти да намериш това, което в мен така и не видя". Само че в случая изпълнителката не е нито разочарована, нито разделена с приятеля си, а промотира новата си песен.

Мнозина побързаха да напомнят, че Кали досега не е показвала любимия си на някое светско събитие, но и тук удрят греда, защото наскоро тя е била под ръка с него на рожден ден на своя колежка, с което й даде да се разбере, че вече не го крие, макар преди време да сподели за него: "Той не иска да бъде под прожекторите и аз добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, защото за мен е важно да сме заедно и да ни е хубаво, когато сме заедно. А дали хората щели да видят, или не, много важно! Дори е по-добре да не виждат нищо, патила съм си достатъчно през годините".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !