Слави свалил комшийка

25.07.2009 09:00 | Видян 15016 пъти | Гласували 1

Слави свалил комшийка

Слави Трифонов свалил комшийка, разказаха очевидци. Дългия бил забелязан в компанията на непозната красавица, която живее в неговия квартал ТВ Звезда, но не е телевизионерка (преди време СЛАВА стана кръстница на тузарската софийска махала около булевард България, след като в нея масово започнаха да се заселват добре познати лица от малкия екран като Слави Трифонов, Гала, Ани Салич, Азис, Лора Крумова и други). Слави и мнимата дама, която условно ще наречем жената Х, не се притеснявали да интимничат и да се гледат влюбено дори на публични места, издават подробности клюкари. Дали е сериозна връзката им, остава да гадаем. Но е факт, че шоуменът отдавна се оплаква, че е самотен. Което означава, че не му липсва желание за трайно обвързване – същото, което имаше преди години към Маги, но удари на камък. Както СЛАВА първа писа, варненската манекенка заряза учиндолския ерген заради чаровния си съгражданин Ники Шванца, който в момента ходи с вдовицата на Жоро Илиев – Мая. Да се върнем обаче на новите трепети на Дългия. Може би той най-накрая е открил жената на живота си? Тъй като не знаем коя е жената Х, трябва да ви разкажем няколко любопитни факти около любовния живот на Славчо. Преди няколко месеца хора от обкръжението му ни разказаха как разхождал из хотелите в провинцията засукана руса мадама. Още тогава ни казаха, че въпросната блондинка е новото му гадже.

Неотдавна Славчо бе видян в компанията на неизвестна, но много стилна чернокоса дама в елитното столично заведение Саут парк, което доста често посещава напоследък. До колкото нашият информатор успял да чуе, двамата обсъждали някакви телевизионни проекти. Дали срещата е била само по бизнес? Само те си знаят. Освен това, Трифонов е засичан неведнъж и със силиконовата Златка Димитрова, която почти спечели Бягство към победата. Местата, които посещавали били гореспоменатото кафе, кино Арена и плажа на Слънчев бряг.

Слуховете носят, че двамата имали вземане-даване още от началото на риалитито. Ако се вярва на клюката, продуцентът искал да я направи Плеймейтка и наддавал за нея. Смуглата красавица обаче имала силна конкуренция в лицето на други държанки, твърдят още хора от шоу средите. Конкурсът се проведе в неделя и бе излъчен на живо по Нова телевизия.
Всеки път, когато има английскоговорящ гост в предаването, водещият казва, че преводачката му е гадже. Както се казва – във всеки бъзик има малко истина...
Дали някоя от изброените жени е комшийката на Слави?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Няма коментари към тази новина !