Андреа не може да има деца и затова Кубрат я зарязал

02.10.2023 09:45 | Видян 1165 пъти

Андреа не може да има деца и затова Кубрат я зарязал

Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче е много неприятна и не е свързана с лично решение.

Хората отдавна упрекват бившата пайнерка, че е голям егоист, защото не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.

Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла. Тогава боксьорът й бил шута, защото най-голямата му мечта била да стане баща.

Това съсипало певицата и неслучайно до днес тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че проблемът й при зачеването е перманентен, което е изключителен удар за нея.

От 3 години насам Андреа е в много тежко емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в социалната мрежа, изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив, пише "Уикенд".

Фолк дивата много трудно понася, че Кубрат я заряза и веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство. Певицата с рождено име Теодора явно има спешна нужда от психолог, а защо не и от психиатър дори, убедени са последователите й в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !