Преди оцелявах, сега живея: Жизел Бюндхен

29.09.2023 12:44 | Видян 471 пъти

Преди оцелявах, сега живея: Жизел Бюндхен

В едно от най-откровените си интервюта, което даде за тв канала CBS News, супермоделът Жизел Бюндхен призна, че преди раздялата си с Том Брейди се е чувствала така, сякаш се е борила да оцелее, докато сега живее пълноценно.

Припомняме, че връзката на вече бившите съпрузи започна през 2007 г., като за времето, в което бяха заедно, те станаха родители на две деца, а манекенката беше като втора майка и за сина на куотърбека от връзката му с актрисата Бриджит Мойнахан. Новината за раздялата им беше обявена публично през ноември 2022 г. и меко казано предизвика смут и шок сред феновете им, тъй като двамата изглеждаха като идеалното семейство, с перфектен живот.

Жизел споделя, че е щастлива да встъпи в новия етап от живота си и че до негативния развой в брака й се стигнало, тъй като двамата с Том постепенно се раздалечили. След като преди години взе решение да остави на заден план модата, за да се отдаде на семейството и най-вече на децата си, днес тя е готова да се завърне с пълна сила във висшата мода.

Говорейки за решението за развод, Жизел споделя: "Мисля, че това не е нещо, за което мечтаех и на което се надявах. Родителите ми са женени от 50 години и много исках това да се случи и с мен... Но трябва да приемеш, че понякога растете заедно, понякога се разделяте... Искам да кажа, че той е бащата на децата ми, така че винаги ще му желая най-доброто и винаги ще съм му благодарна, че ме дари с тях."

 

 

Откакто обявиха раздялата си нито Жизел, нито Том официално са потвърдили да имат нова връзка. Въпреки това спортистът вече многократно беше засечен в компанията на модела Ирина Шейк, а техни приятели потвърдиха, че двамата много си пасват и гледат накъде ще се развият отношенията им.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !