Венсан Касел замени бившата си жена с нейно 27-годишно копие

29.09.2023 11:46 | Видян 377 пъти

Венсан Касел замени бившата си жена с нейно 27-годишно копие

По всичко личи, че френският актьор Венсан Касел следва една линия по отношения на жените, с които се обвързва в последните години.

След като се ожени, а впоследствие се и раздели със съпругата си Тина Кунаки, той бързо й намери заместничка, която е нейно пълно копие. Новата му половинка е красивият модел Нара Баптиста, която е на 27-годишна възраст. Красавицата е от бразилски и австралийки произход, с тъмна кожа и дълга къдрава коса и е участвала е в конкурса "Miss Universe Australia 2020".

Освен като модел, Нара е активист в движението "Black Lives Matter" и с днешна дата основно живее и работи в Америка.

Припомняме, че в началото на годината Венсан и Тина изненадващо се разделиха, което стана ясно от факта, че актьорът изтри всичките им общи снимки в социалните мрежи. Двамата бяха заедно в продължение на 7 години, като красивата манекенка беше едва на 19 години, когато се събра с него. Те са родители и на дъщеричка, която се роди през 2019 г.

 

 

Причина за раздялата им така не беше посочена, но приятели на Тина обявиха, че тя е съкрушена от краха на брака им. Подобни коментари споделиха и приятели на Касел, които разкриха, че той е бил със сълзи на очите, докато им разказвал, че нещата между него и съпругата му не вървят и са на предела.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !