Хари и Меган отхвърлили покана от кралицата да отпразнуват рождения ден на Лилибет

15.09.2023 12:34 | Видян 319 пъти

Хари и Меган отхвърлили покана от кралицата да отпразнуват рождения ден на Лилибет

Бивш служител на кралица Елизабет II твърди, че принц Хари и Меган Маркъл са отхвърлили поканата на покойния монарх да отпразнуват първия рожден ден на принцеса Лилибет с нея, съобщава "Page Six".

"Дори на първия рожден ден на Лилибет кралицата не успя да види правнучка си", каза бившият лакей Пол Бърел пред "Mirror" в края на миналата седмица. "Видя я на предишния ден. Но на рождения  ден кралицата бе подготвила торта за Лили. Но Хари и семейството му така и не се появиха." 

Припомняме, че херцогът и херцогинята на Съсекс се присъединиха към кралското семейство в празнуването на юбилея на покойната кралица през юни 2022 г. Що се отнася до рождения ден на принцеса Лилибет - Хари и Меган са отпразнували големия ден на дъщеря си с градинско парти във "Фрогмор Котидж"- първият им дом. Същия ден кралицата, трябваше да присъства на конно дерби в Съри, но бе принудена да откаже поради продължаващите си здравословни проблеми. Според думи на бившият лакей, Елизабет II е поканила Хари и Маркъл да отпразнуват правнучка й, но поканата е била пренебрегната.

"На следващия ден тя попита дали биха искали да дойдат отново на чай", разказва още бившият служител на Бъкингамския дворец. "Никога не си казаха сбогом." По негови виждания кралицата е била "объркана" от факта, че Хари и Маркъл са решили да напуснат Лондон толкова бързо. "Тя бе лишена от ревност, гняв, завист. Бе много добра душа. Иска ми се светът да я познаваше така, както аз я познавах", допълва.

 

Снимка: Getty Images

 

Все пак кралицата публично отправи своите пожелания за рождения ден на своята правнучка чрез социалните мрежи. "Пожелавам на Лилибет честит 1-ви рожден ден!", написаха от името на най-дълго управлявалият британски монарх.

 

 

Уилям и Кейт също се включиха с пожелание. Принцът и принцесата на Уелс обаче не бяха толкова мотивирани да отбележат празника на Лили тази година на фона на нарастващото напрежение между двете семейства.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !