Арнолд Шварценегер поставил ултиматум на 25-годишния си син и го подложил на строга диета

01.09.2023 16:44 | Видян 629 пъти

Арнолд Шварценегер поставил ултиматум на 25-годишния си син и го подложил на строга диета

Арнолд Шварценегер е бил подложил сина си Кристофър на строга диета и упражнения като част от планът му за отслабване през изминалата 2022 г.

Според източници на изданието "Radar Online" бившият професионален бодибилдър, превърнал се във филмова звезда, е помогнал на 25-годишния младеж да влезе във върхова форма, като го е накарал да следва диетата, която самият той прави. По техни думи Крис се е сблъскал с "твърдата ръка" на баща си, който е безкомпромисен, що се отнася до здраво тяло и организъм. Причината била, че години младият мъж се е борил с ниското си самочувствие. По думи на запознатите, именно девизът на Арнолд "стягай се или заминавай" е свършил работа.

Година по-късно "Крис изглежда невероятно", казват негови близки пред изданието, които допълват, че макар баща му да го е подложил на "този ад", той е останал доволен от резултатите.

Неговият брат Патрик също е минал по този път, като в началото е тежал 185 кг. Но след интензивни тренировки и ставане сутрин в 5 ч., изградили у него навик, който му помогнал да свали натрупаните килограми.

Що се отнася до Шварценегер-старши - той е седемкратен носител на титлата "Мистър Олимпия" и по-рано тази година разказа подробно пред изданието "Men's Health" за постигането на уелнес цели, като обясни, че "за много хора първата стъпка е най-трудна".

 

Арнолд и Кристофър Шварценегер

Снимка: Getty Images

 

Според него е важно да се изготви план за действие и бавно да се върви към целта. "Намерете нещо, което ви е лесно и приятно да правите... След като започнете, ключът е да поддържате темпото... Мотивацията е мимолетна, но рутината е това, което ни води напред", каза актьорът. "Трябва да превърнете това в ежедневие. Правете всичко, което можете, всеки ден в продължение на месец, а след това надграждайте."

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !