50 Cent отмени концерт заради горещото време

30.08.2023 17:48 | Видян 289 пъти

50 Cent отмени концерт заради горещото време

50 Cent отмени концерта си в американския град Финикс заради горещините, съобщи АП.

"Скоро ще се върна в Аризона! 116 градуса по Фаренхайт е опасно за всички", написа изпълнителят в социалните мрежи.

Метеоролозите от Националната метеорологична служба във Финикс казаха, че най-високата температура в понеделник е достигнала 47 градуса по Целзий (117 градуса по Фаренхайт).

През юли хеви метъл групата "Disturbed" също отложи свой концерт във Финикс, заявявайки, че прекомерната жега в града би попречила на оборудването. Събитието беше пренасрочено за 2 март 2024 г., съобщава БТА.

По време на концерта на кънтри певеца Морган Уолън на 19 юли във Финикс някои фенове се оплакаха в социалните мрежи, че на част от щандовете на стадион "Чейс Фийлд" водата била изчерпана. Други казаха, че са си тръгнали по-рано заради горещината, въпреки че подвижният покрив на бейзболния стадион бил затворен.

 

Dr Dre, Еминем, Мери Джей Блайдж, Снууп Дог, Кендрик Ламар, 50 Cent на Superbowl

Снимка: Kevin C. Cox/Getty Images

 

Финикс се доближава до рекорда за най-много дни в годината - 53 дни, с температури от 43 градуса по Целзий, поставен през 2020 г. От метеорологичната служба твърдят, че във вторник тази седмица е отбелязан 51-вият ден тази година.

Милиони хора в югозападните региони на САЩ станаха свидетели на изключителна гореща вълна през юли. Сред тях бяха и жителите на град Финикс, където в продължение на 31 последователни дни температурите надвишаваха 43 градуса па Целзий.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !