Крал Чарлз III прие обратно принц Андрю в семейството

29.08.2023 18:17 | Видян 576 пъти

Крал Чарлз III прие обратно принц Андрю в семейството

Крал Чарлз III прие обратно по-малкия си брат - принц Андрю.

Според доклад, изнесен за американското издание "Page Six", принцът е добре дошъл отново в кралското семейство въпреки скандала, в който бе замесен с Джефри Епщайн. Информацията, която има "Page Six" сочи, че Чарлз е поканил брат си да се присъедини към високопоставени членове на семейството в Шотландия на църковна служба в неделя. "Андрю никога няма да има същата церемониална роля там, освен това той вече не е и няма да бъде отразен като работещ кралски служител. Това е ясно", казва източник, определящ се като приятел на Краля, пред "Daily Beast". "Въпреки това той е част от семейството. Не е признат за виновен за каквото и да е престъпление и мисля, че е справедливо да се каже, че Чарлз дава ясно да се разбере, че няма да обърне гръб на брат си", допълва. 

Очевидната подкрепа за Андрю бележи драматична промяна в съдбата му, тъй като той на практика бе изхвърлен от кралското семейство.

Дълго време бе свързван с Епщайн, който се самоуби през 2019 г. Последният пирон в ковчега обаче бе катастрофалното интервю на принца пред ВВС през същата година. Тогава той отрече да се е срещал с Вирджиния Джуфър - жертва на трафик на хора, която го обвини в изнасилване - и намекна, че снимката, на която е с ръка около нея, е фалшива.

Сега за Чарлз пък се говори, че явно е променил решението си относно брат си.

 

Снимка: Getty Images

 

Кралският историк Андрю Лоуни отбелязва, че е особено интересно, че Уилям, който никога не е бил в добри отношения с чичо си, е изиграл роля за завръщането му. "Напоследък семейството често използва принца и принцесата на Уелс, за да ги измъкнат от неприятности, и тук отново те вършат тежката работа, като оправят проблеми, които не са тяхно дело", казва Лоуни пред "Daily Beast". "Досега семейството се опитваше да се дистанцира от Андрю, но съдейки по неделната служба, изглежда че е настъпила промяна в стратегията."

 

Снимка: Getty Images

 

Андрю не е единствената фигура, реабилитираща имиджа си в Балморал: лейди Сюзън Хъси, която миналата година пусна неприемливи коментари по адрес на чернокож директор на благотворителна организация в Бъкингамския дворец, също присъстваше в църквата.

 

Лейди Сюзан Хъси и принц Едуард

Снимка: Getty Images

 

Що се отнася до миротворците Уилям и Кейт - Доли Партън разкри причината, поради която е отхвърлила покана за чай с принцесата на Уелс.

Кънтри певицата обясни пред "Daily Mail", че е получила заветната покана от Кейт Мидълтън, докато е била по работа в Лондон. За съжаление "не е могла да отиде". Истинската причина обаче била, че "Кейт нямала да промотира рок албума ми, така че трябваше да откажа", казва Партън в интервю.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Иранският президент загина при...

Иранските държавни медии потвърдиха, че президентът...

Няма коментари към тази новина !