Синът на Дрейк "проектира" новата обложка за албума му

28.08.2023 15:38 | Видян 390 пъти

Синът на Дрейк

Дрейк публикува обложката на последния си албум, създадена от 5-годишния му син Адонис Греъм.

"Обложката е дело на Адонис", гласеше текстът под снимката. "Lover Boy" включи илюстрацията на сина си, която изобразява четирикрако същество с две уши, което изглежда е куче. Тялото на животното е бяло и има червени очи.

Адонис прекарва лятото с баща си и напоследък е все по-често засичан с него по обществени места. На 12 август първородният син на Дрейк бе и на първия си концерт. Феновете на баща му бяха изненадани, когато той излезе на сцената с Адонис. "Всички си дръжте сутиените", помоли Дрейк дамите, които имат навика да хвърлят бельото си по неговите концерти. "Тази вечер ще сме по-прилични, защото синът ми е на шоуто за първи път", каза Дрейк преди началото.

 

 

Както подчертахме - "Шемпейн Папи" е свикнал дамите да хвърлят сутиени на сцената. На предпоследния си концерт дори отбеляза, че бил "надминал очакванията си".

Що се отнася до обложката на албума - Адонис я бил поднесъл с посланието: "Скъпи татко, надявам се да имаш страхотен концерт".

Малкият е син на Дрейк и френската художничка Софи Брусо. Петгодишното момче, което често може да бъде забелязано на баскетболни мачове заедно с баща си говори английски и френски.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Няма коментари към тази новина !