След 27 г. на "Сан Стефано" Люба Пашова напуска БНТ

23.08.2023 16:16 | Видян 437 пъти

След 27 г. на

Една от емблематичните водещи на БНТ Люба Пашова обяви изненадващо, че напуска националната телевизия. Така тя слага край на своята 27-годишна кариера в сградата на столичната улица "Сан Стефано" 29.

В пост в официалната страница на авторското предаване "Извън играта", на което бе водеща в продължение на 9 години, Пашова написа: 

"Скъпи приятели, 27-годишният ми път в БНТ приключи. Благодаря на съдбата, че ми подари тази голяма любов, в която имаше от всичко по много! Благодаря за вниманието, любопитството и подкрепата! Не знам дали "Извън играта" ще продължи да съществува ... За мен беше чест!"

 

По информация на "24 часа" водещата ще се завърне към театралната сцена, като на 26 октомври й предстои премиера в Театъра на армията.

Пашова е част от представлението "Нежни, тайнствени и гневни", чийто автор и режисьор е Андрей Калудов. На сцената тя си партнира с Деси Бакърджиева, Силвия Петкова, Таня Кожухарова, Ана-Мария Николаева и Божидар Попчев. Спектакълът е на Дупнишкия театър, който гастролира с него и на сцената на "Армията".

Люба Пашова е родена на 28 юни 1971 г. в Кюстендил. Завършила е ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов", като се дипломира в първия и единствен клас, специално подготвен за Сатиричния театър. Партнирала е на Георги Калоянчев на сцената на Сатиричния театър и на Невена Коканова в постановката "Големанов".

Работила е говорителка на дирекция "Национална полиция".

Пашова започва да работи в БНТ след конкурс за водеща на сутрешния блок "Добър ден, България".

Била е водеща на предаването "Втори Тото Шанс", на спортните новини в дирекция "Спорт" на БНТ и на предаването "Извън играта".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !