Дженифър Анистън призна, че разводът на родителите ѝ пречи на отношенията ѝ с мъжете

23.08.2023 16:14 | Видян 777 пъти

Дженифър Анистън призна, че разводът на родителите ѝ пречи на отношенията ѝ с мъжете

Дженифър Анистън хвърли поглед върху последиците, причинени от горчивата раздяла на родителите й и за негативното влияние, което е оказал върху отношенията й с мъжете.

Самата актриса е била омъжена два пъти: първо за Брад Пит от 2000 г. до 2005 г., а след това за Джъстин Теру от 2015 г. до 2018 г. Въпреки двата любовни неуспеха тя призна, че травмите й от детство не са я накарали да се отчае да каже "Да" на правилният. "Мисля, че винаги ми е било трудно във връзките, защото се чувствах сама", обяснява тя в интервю за сп. "WSJ". Баща й Джон, който за съжаление почина през ноември 2022 г., се жени за майка й Нанси през 1965 г. - но връзката им приключва, когато Джен е едва деветгодишна. Говорейки за последиците от бурния им развод, които по-късно са се прехвърлили върху Джен и отношенията й с мъжете, звездата от "Приятели" призна, че ѝ е било "по-лесно" да остане сама.

"Не ми харесваше идеята да се жертвам. Така че ми беше по-лесно да съм сама. Не бях готова да давам и вземам."

Днес любимата телевизионна звезда от малкия екран се фокусира върху това да не засяга собствените си желания, за да угоди на друг човек. "Въпросът е да не се страхуваш да кажеш от какво имаш нужда и какво искаш. Това все още е предизвикателство за мен в една връзка", обяснява Анистън. Коментарите й идват само няколко седмици след като стана ясно, че търси подкрепа от бившия си съпруг Джъстин, докато продължава да скърби за загубата на баща си. Вътрешни източници съобщиха на "Daily Mail", че продължителната битка на актрисата с мъката я е накарала да се вкопчи в някои от бившите колеги на баща ѝ.

Бившият й съпруг Джъстин се е обаждал почти всеки ден, за да я утешава, твърдят запознати пред изданието. Двойката излизаше през 2015 г. и шокира феновете си, когато обяви раздялата си само две години по-късно. Въпреки нея двамата посочиха, че все още поддържат близки отношения, като от време на време празнуват заедно рождени дни.

Говори се, че Дженифър е в добри отношения и с първия си съпруг Брад, който през 2014 г. се ожени за Анджелина Джоли.

Иначе миналата година тя зачеркна спекулациите, че някой от бившите ѝ съпрузи се е развел с нея, защото "не го е дарила с дете", и призна, че постоянните слухове за връзките ѝ правят битката ѝ с безплодието още по-трудна. "Опитвах се да забременея. Пътят бе труден за мен", разказа тя пред сп. "Allure".

"Всичките години на спекулации... Беше наистина трудно.Преминах през ин витро, пиех китайски чайове, каквото се сетите. Направих всичко."

Що се отнася до първият й мъж - "Знаете, че с Брад сме приятели. Говорим си", добавя тя.

Тяхната раздяла през 2005 г. я накара да се обърне към майка си Нанси, въпреки че са в обтегнати отношения от близо десетилетие. Двете не си говорят, след като Нанси написа книга за отношенията им, озаглавена "От майка и дъщеря до приятелки: Мемоари" през 1999 г. Преди това Дженифър е била в недобри отношения и с баща си, който напуска семейния дом, когато тя е едва на девет. През 1999 г. в интервю за сп. "Rolling Stone" тя разкрива, че един ден го е попитала защо е напуснал майка ѝ, но по нейни думи той не дал адекватно обяснение за това, което е разбило семейството им. "Родителите ми не комуникираха помежду си. Познавайки баща ми, той вероятно не е казал нищо", бяха думите й за изданието. "Доколкото е могъл, е дал някакво обяснение и се е извинил на майка ми. Помирихме се. Все още има неща, които ми е трудно да превъзмогна, но вече не съм малка. Не мога да обвиня родителите си", заключи Анистън.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !