Разделите никога не са лесни: Жизел Бюндхен

22.08.2023 16:04 | Видян 460 пъти

Разделите никога не са лесни: Жизел Бюндхен

Един от най-скъпоплатените модели в света Жизел Бюндхен позира за новия брой на бразилския Vogue, където сподели тайната за успеха си и накратко коментира раздялата със съпруга си Том Брейди.

"Бях вярна на ценностите и същността си, давах всичко от себе си, приемах работата си сериозно и винаги съм била истински професионалист", обяснява Бюндхен възхода си в модния бранш.

Разбира се, екипът на изданието не пропусна да я попита и за края на брака й с Том, който продължи 13 години, през които двамата станаха родители на две деца.

"Раздялата никога не е лесна, особено когато всички медии постоянно спекулират. Винаги съм вярвала, че всяка ситуация, колкото и предизвикателна да е, има на какво да ни научи и се случва, за да растем като хора", разказва моделът.

Тя е категорична, че изцяло игнорира какво се пише както за нея, така и за бившия й мъж и се е фокусирала върху децата си, здравето си, проектите и мечтите си.

Жизел никога не е крила, че стресът от работата е повлиял на тялото и психиката й. "Слава Богу, вече не получавам паник атаки и когато усетя вълна от безпокойство, прибягвам до дихателни техники. Това ми помогна да имам много по-здравословен и балансиран начин на живот", обяснява бразилката.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че бившият й съпруг Том Брейди е започнал връзка с колежката й Ирина Шейк. Въпреки че двамата засега да не са официализирали отношенията си, папараците вече няколко пъти успяха да ги засекат в по-близки контакти.

Самата Бюндхен също е заподозряна, че има нов мъж в живота си - инструктор по джиу джицу, с когото се познават отдавна, но напоследък прекарват доста време заедно, при това извън залата за тренировки.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Руси Чанев и Мимоза Базова носители...

Двама от носителите на „Аскеер“ за 2024 година бяха...

Няма коментари към тази новина !