Вечери на Джейсън Стейтъм по AMC през септември

21.08.2023 16:56 | Видян 493 пъти

Вечери на Джейсън Стейтъм по AMC през септември

За феновете на Джейсън Стейтъм AMC ще предложи няколко специални вечери с негови филми през септември.


 

На 8 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм и Джет Ли ще се сблъскат като противници в подземния свят на азиатската мафия в „Единакът“ (Канада/ САЩ, 2007) – изпълнен с напрежение и с изящни сцени с бойни изкуства екшън, режисиран от Филип Атуел.


 

На 9 септември в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм ще бъде въвлечен в гореща романтична история с участието на Джесика Бийл и Крис Евънс в копродукцията на САЩ и Великобритания „Лондон“ (2005). В интригата ще участват и Джой Брайънт, Софи Монк, Пола Патън, Лина Еско, Дейн Кук, Айла Фишър и Кели Гарнър.


 

На 10 септември в 23.00 ч. очаквайте взривяващия екшън „Огън в кръвта“ (САЩ, 2006). Джейсън Стейтъм е в ролята на наемия убиец Чев, който мечтае да скъса с престъпността и да започне нов живот с приятелката си Ив (Ейми Смарт). Но тъй като е отровен от гангстера Рики Верона, сега му се налага да се движи непрестанно, за да остане жив, защото единственият начин да забави действието на отровата е да поддържа високо нивото на адреналина си… Той трябва да опази Ив, да надиграе враговете си и да открие противоотрова, с която да спаси живота си.


 

В програмата на канал AMC можете да очаквате още един филми с Джейсън Стейтъм! Научнофантастичният екшън „Единственият“ (САЩ, 2001) с Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Делрой Линдо и Карла Гугино заслужава вниманието на феновете на екшън пътешествията в бъдещето, на перфектните бойни сцени и на зашеметяващите визуални ефекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !