Сам Асгари наруши мълчанието си относно развода с Бритни Спиърс

18.08.2023 13:51 | Видян 907 пъти

Сам Асгари наруши мълчанието си относно развода с Бритни Спиърс

Сам Асгари, съпруг на Бритни Спиърс от юни 2022 г., направи изявление в социалните медии, след като подаде молба за развод с поп певицата в сряда.

"След 6 години любов и отдаденост един към друг жена ми и аз решихме да прекратим нашето пътуване заедно", написа Асгари в своя Инстаграм профил в четвъртък. "Ние ще запазим любовта и уважението, които имаме един към друг, и й пожелавам най-доброто".

Той добави: "Искането й за уединение звучи нелепо така че просто ще помоля всички, включително медиите, да бъдат мили и внимателни".

Актьорът и личен треньор подадоха петиция за прекратяване на брака до Върховния съд на Лос Анджелис в сряда, позовавайки се на „непреодолими различия“, според копие от декларация, получено от CNN. Датата на раздялата на двойката е 28 юли, пише в петицията.

CNN се свърза с представители на Спиърс и Асгари за коментар.

Двамата се ожениха през юни миналата година, след като се сгодиха през септември 2021 г. Те се срещнаха за първи път през 2016 г., когато Асгари си партнира със Спиърс в музикалния видеоклип към нейния сингъл „Slumber Party“.

Спиърс и Асгари се ожениха седем месеца след разпореденото от съда попечителство, под което Спиърс беше в продължение на 13 години, беше прекратено от съдия в Лос Анджелис в забележително съдебно заседание през ноември 2021 г.



 

Източник: CNN

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !