Българската криминална драма Клетката с премиера тази есен по NOVA

10.08.2023 23:57 | Видян 480 пъти

Българската криминална драма Клетката с премиера тази есен по NOVA

В главните роли в новия сериал влизат актьорите Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров

Нов български сериал ще предложи NOVA на зрителите през есенния телевизионен сезон. Реализацията на криминалната драма Клетката е поредното доказателство за дългосрочната стратегия на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качественото българско филмопроизводство. Амбициозният проект е първата родна поредица, която показва действителността в затвора.


 

Сюжетната линия проследява драматичната съдба на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, поставяйки ги пред непосилни препятствия и напрегнати обрати.


 

На фона на личната и семейна трагедия, Клетката е разказ за силата на духа и втория шанс. Поредицата засяга актуални обществени теми от родната действителност, сред които битката на малкия човек срещу корумпирана система, която превръща честни хора в престъпници. Повдигнат е също въпросът за борбата за запазване на достойнство в материалния свят, в който справедливостта винаги е на страната на парите. Освен че пресъздава тежките условия в затворите, сериалът е и метафора за вътрешната клетка, в която понякога живеем.


 

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков с компанията си „Hidalgo Productions“, която стои зад успеха на криминалната драма Братя. Режисьори на лентата са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката, а в главните роли влизат обичаните актьори Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров.


 

В основния каст зрителите ще видят още: Жаклин Дочева, Явор Ралинов, Веселин Петров, Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Филип Гуляшки, Мира Бояджиева, Иванка Шекерова, Яна Кузова, Детелина Стойчева, а също и новите открития за телевизионния екран - младите и талантливи актьори Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов.


 

Сценарият на сериала е дело на Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова. Оператори са Георги Гвоздев и Николай Стефанов, а композитор на саундтрака с музиката към поредицата е Марио Балтаджиев.

Не пропускайте криминалната драма Клетката от септември в ефира на NOVA. Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !