Джеф Безос празнува любовта

04.08.2023 17:40 | Видян 428 пъти

Джеф Безос празнува любовта

Джеф Безос и Лорън Санчес отпразнуваха любовта си един към друг. Двамата спретнаха парти на яхтата на милиардера, струваща 500 млн. долара, и поканиха близки приятели, които станаха съпричастни на специалния миг. Пред "Page Six" източник разкрива, че празненството е било "скромно" и се състояло в Италия. А сред гостите присъствал Бил Гейтс с приятелката си Пола Хърд.

Бившата съпруга на Рупърт Мърдок, американската предприемачка Уенди Мърдок, също била поканена, както и телевизионната продуцентка Фабиола Беракаса Бекман.

Припомняме, че през май Безос предложил на Санчес 20-каратов пръстен, след като бяха "гаджета" близо пет години. По информация от "Page Six" предложението се състояло само в присъствието на тях двамата някъде в Испания, преди да заминат за Южна Франция за филмовия фестивал в Кан.

А пръстенът...той се оценява на 2,5 милиарда долара.

Оттогава насам бившата репортерка гордо демонстрира блясъка си до Безос, придружавайки го на всяко пътуване. Впрочем това е вторият път, в който Санчес ще се разходи до олтара. Преди това тя бе омъжена за Патрик Уайтсел, от когото има син и дъщеря.

За Безос също е втори път. Преди Лорън той бе женен за Макензи Скот в продължение на 26 години.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !