Клиповете от топ канала на Тото в YouTube са свалени заради история на Тити Папазов

01.08.2023 15:44 | Видян 472 пъти

Клиповете от топ канала на Тото в YouTube са свалени заради история на Тити Папазов

Един от най-популярните канали в YouTube "При Тото", който е на рапъра от "СкандаУ" Йонислав Йотов-Тото и е с над 240 хиляди абоната, "осъмна" без нито един видеоклип. Причината да бъдат свалени всички записани до този момент видеа е скандал, който се разрази в последните дни покрай история, разказана от баскетболния треньор Константин Папазов.

Преди няколко месеца, по време на 4-часовия им разговор пред публика в столичен театър, Тити Папазов сподели куп истории от живота си. Едната от тях обаче набра популярност едва през последните дни заради допирна точка със случая в Стара Загора - пребитото и нарязано с макетно ножче от гаджето си 18-годишно момиче. За да бъде гаврата с нея пълна, накрая насилникът отрязал и косата й с машинка.

Рязане на косата било и наказанието, което Тити определил на свое бивше гадже, като цялата тази история той разказа именно в подкаста пред рапъра. Папазов обясни, че като млад имал връзка с 16-годишно момиче, което му изневерило с негов приятел. Според него подстригването на косата се оказало най-подходящото наказание, което тя заслужавала. Тъй като обаче момичето доста се борило, баскетболният треньор успял "само" да й направи няколко дупки. Разказът на Тити докарва до смях и него, и водещия Тото.

От няколко дни този сегмент от интервюто се завъртя в цялото интернет пространство, именно след като историята с 18-годишната жертва на насилие в Стара Загора предизвика всеобщо възмущение. Срещу видеото заваляват серия от докладвания на потребители, което впоследствие допринесе и за свалянето на всички видеа от канала на рапъра Тото. Самият той пък беше обвинен, че подкрепя насилието над жени.

Рапърът все още не е коментирал случващото се, но категорично се обяви против насилието над жените. Направи го през уикенда, при гостуването си в "Събуди се", където беше попитан какво мисли за скандалната история с 400-те шева. "Дано случаят да няма отворен финал, дано да има правосъдие. На мен лично ми писна като човек в тази държава да няма правосъдие. Как е възможно за всичко да няма правосъдие? Как е възможно, къде живем? Какво трябва да стане? От нас зависи, те си правят каквото си искат", беше част от коментара на Тото в ефира на Нова ТВ.

Снимка: Фейсбук

Въпреки че Тото на този етап да запазва мълчание, в негова защита влезе съпругата му Криси. Майката на двете му деца не скри, че е възмутена, че ситуацията е извъртяна така, че Тото да бъде изкаран като мъж подкрепящ насилието. "Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам? Не виждате ли този човек как говори за жена си навсякъде! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост е към нея и семейството си. Та аз живея с него от 5 години и с ръка на сърцето ви казвам, че това е един от най-добрите хора, които познавам", пише в част от поста си съпругата му.

Все още случаят не е коментиран нито от Тити Папазов, нито от негови близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !