Над 320 човека подкрепиха каузата на Бригита в клуб „Червило”

21.07.2009 10:40 | Видян 3875 пъти

Над 320 човека подкрепиха каузата на Бригита в клуб „Червило”

Над 320 човека бяха сред гостите на специалното благотворително парти в столичния клуб „Червило”. За благородната кауза пяха Сантра и Кристо, а всички средства от входа на събитието, както и сумата, набрана в специална урна, отиват за планираното лечение на Бригита в  Германия.

„Никой не е „застрахован” пред подобни съдбовни стечения на обстоятелствата, които променят не само твоя живот, но и този на всички около теб. Ние сме тук, за да помогнем на това прекрасно момиче отново да танцува”, сподели певицата Сантра. „В такива моменти всички трябва да сме единни в името на общата цел. Искам Бригита точно след една година да бъде на този дансинг и отново да танцува!”, емоционално добави изпълнителят Кристо. На сцената те посветиха на Бети специално акапелно изпълнение на хита си „Без теб”.

Вечерта на Бригита в Червило беше поредната активност от каузата по набиране на средства на пострадалото в тежка автомобилна катастрофа деветнадесет-годишно момиче,  наречена SOS Бети. Германски специалисти гарантират успешно възстановяване срещу сумата от 80 000 евро, която не е по силите на семейството на Бети. За да има успех, първата операция е насрочена за 15 август тази година, а към момента с помощта на стотици дарения от различни хора и компании, общата сума, набрана по кампанията е в размер на около 40 000 евро. Копия от оригиналните документи, свързани с кампанията, както и различните варианти за спонсориране на каузата, можете да откриете на www.sosbety.org.

Кампанията на Бригита може да бъде подкрепена и чрез изпращане на кратко съобщение SMS с текст DMS Bety на номер 17 777 (за абонати на Mtel, GLOBUL и vivatel). За изпращането на дарителския SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !