Новото гадже на Ариана Гранде изостави жена и бебе заради нея

26.07.2023 17:23 | Видян 553 пъти

Новото гадже на Ариана Гранде изостави жена и бебе заради нея

Певицата и актриса Ариана Гранде съвсем не си губи времето след раздялата със съпруга й Далтън Гомес и вече има нов мъж до себе си. Новината за краха на брака й все още се асимилираше от феновете й, когато в медиите гръмна разкритието, че блондинката и колегата й от филма "Wicked" Итън Слейтър имат връзка. И тя съвсем не е от вчера.

Шокиращото е, че именно заради Ариана, Итън е напуснал съпругата си Лили Джей, която преди по-малко от година го дари със син. Самата тя разказва, че се чувства предадена и изоставена както от мъжа, с когото започва връзка още в гимназията и прекарва с него цели десет години, четири от които като съпрузи, така и от Гранде, която често гостувала в дома им.

Лили била изключително наранена, че двамата са крили връзката си толкова дълго време, като Итън й съобщил за всичко случващо се само няколко дни преди новината да обиколи всички световни медии. "Итън каза на Лили, че иска развод, буквално дни преди връзката му с Ариана да се появи в пресата. Лили изобщо не го очакваше", разказва приятелка на вече бившата съпруга на актьора.

Само два месеца преди раздялата им, през месец май, Слейтър поздрави съпругата си с мил пост по случай деня на майката. "Честит ден на майката на най-грижовната и невероятна майка/човек в света", написа тогава актьорът.

Лили била съкрушена най-вече от факта, че детето й няма да расте в един дом с двамата си родители и най-вече че мъжът й е обърнал гръб на семейството си, без да се замисли за последствията.

 

Актьорът Итън Слейтър със съпругата си Лили Джей

Снимка: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !