Том Брейди замени Жизел Бюндхен с колежката й Ирина Шейк

25.07.2023 11:07 | Видян 403 пъти

Том Брейди замени Жизел Бюндхен с колежката й Ирина Шейк

По всичко личи, че звездата на американския футбол Том Брейди е решил да продължи напред след края на 13-годишния си брак с модела Жизел Бюндхен, намирайки нова любов в лицето на колежката й Ирина Шейк.

В американските медии се появиха папарашки снимки и видеа на новата двойка, като според информацията Том и Ирина са прекарали заедно два последователни дни от уикенда. Очевидци разказват, че още в петък футболистът взел Ирина от хотела й в Лос Анджелис и двамата се отправили към дома му. Прекарали там цялата вечер, като сутринта той я върнал обратно. Същата ситуация се повторила и в събота следобед, като този път Брейди бил заснет как нежно гали лицето на рускинята, докато двойката чака на светофар.

Дали отношенията им ще се развият и занапред, остава да видим, още повече, че никой от тях все още не е коментирал новината. Тя обаче не останала скрита от бившата му съпруга Жизел Бюндхен. Близки до бразилския модел обяснили, че в началото разкритията доста я шокирали, но тя бързо успяла да се съвземе и с днешна дата се чувствала добре.

"Новината за новия романс на Том накараха Жизел да осъзнае, че всичко, което се случи между тях, е реално. Двамата имаха нещо невероятно, което обаче приключи", разказва приятел на модела. Бюндхен разбрала, че няма връщане назад и че един ден подобно нещо може да се случи, така че искала единствено Том да е щастлив.

"Жизел винаги ще обича Том, но за нея е най-важно той да избере до себе си човек, който да е правилният не само за него, но и за децата им", разказва още близък до бразилския супермодел.

Новината за романса на Брейди и Шейк идва след като името на футболиста беше забъркано с това на риалити звездата Ким Кардашиян. Двамата бяха заснети да си говорят на парти, което моментално доведе до множество спекулации, които обаче бързо бяха опровергани.

Любовният живот на Ирина също не е тайна за никого. Тя има няколко връзки с популярни мъже зад гърба си, най-известните от които са с футболиста Кристиано Роналдо, и с актьора Брадли Купър, на когото роди дъщеря Леа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Няма коментари към тази новина !