Кали проговори за богатото си гадже

20.07.2023 11:33 | Видян 675 пъти

Кали проговори за богатото си гадже

Фолкпевицата Кали пак е влюбена и отново мисли за деца, въпреки че вече от години е многодетна майка. Наскоро в прелюбопитно видео тя споделя съкровени тайни за интимния си живот, както и за новия млад красавец, с когото е във връзка от 5 години насам. 

"Има един много специален човек в живота ми, единственото само което бих искала е да има по-млака възрастова граница, защото аз съм по-големичка от него. С 14 години по млад е от мен, което доказва теорията ми "или се раждаш мъж или никога не ставаш такъв",  а той е точно такъв, заявиа Кали пред радио "Веселина". И не пропусна да добави:

"Аз съм много щастлива и спокойна с него, мисля че няма нужда да показвам колко е красив, колко е умен и успял в социалните мрежи. Със сигурност не е с мен, защото аз осигурявам финансов комфорт на семейството ми, а защото той го прави. Голяма късметлийка съм - хем съм по дърта, хем ме гледат. Може би и това е причината да изглеждам така добре". 

И ако си мислите, че Кали се шегува по темата за децата, чуйтя как говори във видеото и тогава си правете изводи. Тя определено намеква, че е готова за четвърто дете от четвъртия си мъж и изобщо не й пука какво ще кажат хората. Известно е, че до момента звездата има трима сина от трима различни мъже, а средният й син вече не живее с нея, защото след навършване на 14-тата си година, се преместил при баща си в чужбина.

"Винаги е съм била упреквана за това, че имам трима сина от трима различни мъже, затова ще родя четвърто от четвърти, за да съм различна", казва Кали. Аз истински много обичам децата и със всяко следващо се уча как да ги възпитавам, а и въобще не е трудно да се гледа бебе"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Няма коментари към тази новина !