Рене Зелуегър се сгоди

19.07.2023 13:27 | Видян 489 пъти

Рене Зелуегър се сгоди

54-годишната Рене Зелуегър и половинката й, 44-годишният британски водещ Ант Анстед, са сгодени, като техни близки споделят, че до няколко месеца ще застанат и пред олтара, за да се врекат един на друг и вече официално да са семейство.

Подробности за бъдещата сватба обаче така и не се разкриват, тъй като двойката държала всичко да остане в тайна и да не става достояние в публичното пространство. Поведението им не е изненадващо, тъй като и Рене, и Ант предпочитат да държат връзката си далече от светлините на прожекторите и не коментират взаимоотношенията си.

"Рене и Ант държат всичко около сватбата да остане в тайна. Тя е споделила за събитието само на хората от най-близкия си кръг. Връзката й с Ант е много силна, те са истински влюбени и нямат търпение да станат семейство", разказва техен познат.

Новината за годежа идва само няколко дни, след като Рене и Ант пуснаха обща снимка, на която са с две от децата на Анстед. На кадъра обаче актрисата е скрила ръката, на която най-вероятно вече е стоял годежният й пръстен.

Припомняме, че това ще е втори брак за екранната Бриджит Джоунс. През 2005 г. тя се врече на кънтри звездата Кени Чесни, но отношенията им приключиха с развод само четири месеца по-късно. Рене за кратко беше сгодена и за комика Джим Кери, с когото имаше връзка между 1999-2000 г.

Любимият й Ант, с когото са заедно от 2021 г., пък има два брака зад гърба си. Тв водещият е и баща на три деца, син Арчи и дъщеря Амели, от първата си съпруга Луис, и син Хъдсън, от втората си жена Кристина.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !