Маги Джанаварова стана майка

17.07.2023 17:26 | Видян 613 пъти

Маги Джанаварова стана майка

Певицата Магдалена Джанаварова, която навремето доби широка популярност у нас с участието си в третия сезон на телевизионното предаване "Music Idol", от който тогава си тръгна като победител, е станала майка за първи път през изминалия уикенд. Тридесет и пет годишната изпълнителка, която е родом от Велико Търново, лично обяви радостната вест, че е дала живот на момиченце, като за целта сподели в своя Instagram профил черно-бял кадър, показващ на нейните над шестдесет и две хиляди последователи в платформата бебето, което стои в любящите обятия на своя баща, озовало се в тях кратко след появата си на този свят.

От посланието, придружаващо трогателната ѝ публикация, става ясно, че влюбените са решили да дадат на дъщеря си името Елизабет. Въпреки това те не разкриват повече подробности около новороденото. Единственото, което засега се знае за детето, е, че то проплакало в родилното отделение на столична болница през сутринта на отминалата вече събота.

"На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, сила и слабост... Цялата ми вселена!", споделя в поста си Маги, след което отделя специално внимание на медицинския екип, който е бил неотлъчно до нея дори през трудните моменти на това иначе вълнуващо пътешествие, както се изразява самата тя. Известната в родните шоубизнес среди дама отправи своите благодарности към специалистите и помощния персонал на здравното заведение, за които казва, че имат вълшебни ръце, като изказа своята признателност за отношението и грижите, които е получила от тяхна страна.

Новината, че е бременна, болярката сподели този февруари. Тогава, макар и със закъснение, тя реши да спази установената традиция, която обичайно се изпълнява в края на всяка календарна година, когато човек си прави лична равносметка за изминалите месеци. Направи го, като сподели във виртуалното пространство видео, съчетаващо най-хубавите моменти, които е преживяла през 2022 г., както в личен, така и в професионален план.

"Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото", изтъкна по онова време Джанаварова, визирайки снимката на тест за бременност, показващ положителен резултат, наред с тази от видеозон, разкриваща плода, който носи в утробата си. "Каква беше 2022 година за мен... Тя беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува - моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело!".

 

 

Преди да срещне мъжа, с когото реши да създаде семейство, певицата претърпя сериозно любовно разочарование. Макар да не чувствата към партньора си, тя рядко говори за него и връзката им, обяснявайки, че предпочита да ги пази далеч от публичното пространство, където може да им се наслаждава на спокойствие. Не отрича, че отдавна не вярва в брака като институция, но въпреки това в свое минало интервю призна, че ако половинката ѝ поиска ръката, сигурно ще се съгласи.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !