Майка ми плачеше, когато виждаше плакати на мъже по стените ми: Арнолд Шварценегер

17.07.2023 11:58 | Видян 404 пъти

Майка ми плачеше, когато виждаше плакати на мъже по стените ми: Арнолд Шварценегер

Когато Арнолд Шварценегер се е стремял да стане световноизвестен културист, плакати на боксьори, борци и шампиони по културизъм са украсявали стените на спалнята му, предаде insider.com.

Той разказва, че първоначално тази гледка разстроила майка му.

"Майка ми винаги гледаше към тази стена и казваше: "Всичките ти приятели имат снимки на момичета. Къде сбърках?" Шварценегер разказва пред препълнената зала в 966-местния театър "Дейвид Гефен" на Музея на филмовата академия в Лос Анджелис по време на "Вечер с Шварценегер".

"И тя се разплака. Всеки ден беше пред стената и плачеше, докато не се обади на лекаря, нашия домашен лекар", каза Шварценегер за загрижеността на майка си за неговите плакати.

Шварценегер каза, че най-големият страх на родителите му е бил, че той е гей. Шварценегер казва, че лекарят ѝ е казал, че няма за какво да се притеснява.

"Накрая той каза: не, това е съвсем нормално при децата на тази възраст. Те боготворят мъжете, които са силни. Не се притеснявайте за това. Той не е гей", каза Шварценегер и добави: "Това беше най-големият им страх".


 

Шварценегер каза, че звездата от "Херкулес" Стив Рийвс и английският културист Рег Парк са станали негови идоли, когато той се е интересувал от бодибилдинг. Той каза, че е започнал да чете всичко, което е могъл, за този спорт и да следи всичко, което те са правили.

"Когато прочетох, че Рег Парк тренира по пет часа на ден, вдига тежки тежести и прави по 50, 60 серии упражнения и вдига по 50 тона тежести на ден, аз правех същото", каза Шварценегер.


 

На снимката: Арнолд Шварценегер и Даян Хансън говорят на сцената по време на "Вечер с Арнолд Шварценегер" в Музея на филмовата академия на 28 юни в Лос Анджелис, Stefanie Keenan/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !