Андреа заговори за болка и побой

13.07.2023 14:26 | Видян 675 пъти

Андреа заговори за болка и побой

Андреа напоследък все повече си отпуска душата с лични откровения, които провокират вълна от реакции след това сред последователите й в социалните мрежи. Фолкпевицата, която едва ли някога напълно ще преодолее раздялата си с Кубрат Пулев, преди броени часове сподели нещо неочаквано за болка и побой, което разтърси всички.

Изпълнителката, която наскоро получи международна награда, с която не пропусна щедро да се похвали и в профилите си, явно е усетила нужда да разкрие още от всичко, което мисли и преживява в последно време.

"Болката не е да те набият до припадък. Не е и да си порежеш стъпалото на парче стъкло и после да те шият в аптеката. Болката е онова,от което те заболява душата и с което трябва да умреш, без да можеш да откриеш тайната си на никого. Болка, от която ти отмаляват ръцете и мозъкът и от която не можеш дори да обърнеш глава на възглавницата", гласи поста на Андреа, който е цитирала от книгата "Моето портокалово дръвче" от Жузе Мауру Ди Вашкунселуш.

Първата, която реагира с емоутикона, изразяваща любов, бе Николета Лозанова, с която са дългогодишни много близки приятелки.

"Стига се занимава с тия предатели вече виж колко си красива", пък я съветва друга нейна последователка в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !