Синът ми трябва да види реалния свят: Есил Дюран

13.07.2023 11:03 | Видян 634 пъти

Синът ми трябва да види реалния свят: Есил Дюран

Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли, а това даде повод и за неочаквани равносметки от страна на фолкдивата, които много изненадаха феновете й. Звездата призна, че е направила нещо нетипично за нея по повод годишнината си, правейки ретроспекция на всичко до момента в живота си.

"Смятам, че още до никъде не съм я докарала. Имам много, много работа да върша и най-важната ми задача, ако досега е била да докажа на света, че аз съществувам и заслужавам тяхното внимание, сега е по-скоро аз дали мога да заобичам и хората, които не ме обичат. Дали мога да се наслаждавам не просто на света, а на света на другите, които са по-различни от мен, които не са съгласни с мен. Искам да намеря по-лесен път да достигна до тях", сподели наскоро изпълнителката в "Тази събота и неделя" по bTV.

Есил Дюран неотдавна бе и сред звездите, които подкрепиха с участието си "София прайд", което й навлече доста смесени коментари в мрежата. Самата тя не крие, че с това си решение е предизвикала голя  хейт по свой адрес, но и не съжалява, че го е взела.

"Тези хора са нашите деца. Абсурдно е, че по време по прайда от другата страна имаше шествие, което беше на християнското семейство, а тези деца са децата на тези християни", сподели още певицата.

undefined

Изпълнителката смята, че основният проблем на обществото ни е липсата на доверие.

"Ние нямаме доверие на никого, да не говорим за нашите полиците. Каквото и да ни кажат, съдя вече по себе си, ако преди 5-6 години мислех, че можеш да повярваш, да тръгнеш, да развееш идеята, вече не съм сигурна. А това, за да ви го кажа днес, означава, че те са се постарали доста за това", горчиво признава Есил Дюран.

Фолкзвездата е щастлива и удовлетворена в личен план. Радва се на обичта на своя съпруг - композиторът Борис Павлов, а като най-голямото си постижение определя това, че е отгледала едно прекрасно момче. "Вече вижда резултатите и това ме кара да летя, да се чувствам толкова удовлетворена – аз и баща му", признава тя.

Споделя още, че синът й сега работи по едно стажуване, а нейната цел като майка е ясна:

"Искам да премине през много работи, да работи физически труд, навсякъде… В момента помага за едни корпоративни партита, подрежда маси, пътува с автобус. Досега не е пътувал с автобус, защото мама го дундуркаше. Реших, че той трябва да види какъв е реалният свят, да се научи, да натрупа опит, за да може да избере какво иска да работи. Щастливи сме, че изпитва удовлетворение от това, че припечелва по някой лев".

undefined

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !