Иван Славков гостува в „Търси се...” тази неделя

06.02.2008 09:42 | Видян 4540 пъти | Гласували 1

Иван Славков гостува в „Търси се...” тази неделя

Иван Славков – Батето ще бъде гост в третото издание на седмичното токшоу на bTV „Търси се...”, което ще се излъчи тази неделя, 10 февруари, от 15.00 часа. Известен с бохемския си начин на живот, страстта си към жените и спорта, този път Батето ще бъде представен в различна светлина. Зрителите на „Търси се...” ще видят за първи път съпругата му Валя. Тя разказва за любовта, ревността и живота си до един от най-ухажваните мъже. Оказва се, че единствената жена, с която Батето би заменил съпругата си, е... неговата тъща Мария.

Валентин Михов, Васа Ганчева, Иван Вуцов и Вежди Рашидов са сред приятелите на Батето, които споделят кои са най-трудните му моменти и какво се крие зад поразяващата му ирония. Жени Живкова пък разкрива какъв е Славков като баща и какви са били кризите в отношенията им.

Изненадата, която са подготвили водещите Миглена Димчева и Нели Хаджийска този път е нестандартна. В студиото ще влязат „най-добрите приятели на Батето”. Кои са те – зрителите ще разберат в предаването тази неделя.


Снимка: Стоян Гребенаров

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !