Рики Мартин и съпругът му Юън Йосеф се развеждат

07.07.2023 19:31 | Видян 602 пъти

Рики Мартин и съпругът му Юън Йосеф се развеждат

Рики Мартин и съпругът му Юън Йосеф обявиха, че прекратяват брака си.

Изпълнителят на "Livin' La Vida Loca" и сирийско-шведският артист публикуваха съобщението в своите акаунти в Instagram - същата социална медия, в която се свързаха за първи път през 2015 г.

"От известно време обмисляхме да трансформираме връзката си и именно след внимателно обмисляне решихме да прекратим брака си с любов, уважение и достойнство за нашите деца - запазвайки и почитайки това, което преживяхме като двойка през всичките тези прекрасни години", написа двойката. "Най-голямото ни желание сега е да продължим да имаме здрава семейна динамика и връзка, в центъра на която е нашето истинско приятелство, като продължим съвместното възпитание на децата ни."


 

Представител на Мартин не е отговорил веднага на искането за коментар.

След като се срещат в продължение на няколко години, 51-годишният Мартин и 38-годишният Йосеф потвърдиха брака си през януари 2018 г. Те имат четири общи деца: син Рен, роден през 2019 г.; дъщеря Лучия, родена през 2018 г.; и близнаци Матео и Валентино, родени през 2008 г.

Разводът им идва приблизително година след като се появиха твърдения, че Мартин е в романтична връзка с племенника си, който подаде молба за ограничителна заповед срещу Мартин.

По това време адвокатът на Мартин, Марти Сингър, нарече твърденията "отвратителни" и "неверни".


 

"За съжаление човекът, който е направил това твърдение, се бори с дълбоки психични проблеми", казва Сингър в изявление. "Рики Мартин, разбира се, никога не е бил - и не би бил - въвлечен в каквато и да е сексуална или романтична връзка с племенника си."


 

Няколко дни след като обвиненията станаха световна новина, племенникът на носителя на "Грами" оттегли обвиненията и съдия отмени ограничителната заповед.


 

"Това беше опустошително за мен, за семейството ми, за приятелите ми. Не пожелавам това на никого", каза Мартин във видео изявление за NBC News миналата година.


 

След години на спекулации Мартин се разкри публично през 2010 г., като публикува изявление на уебсайта си, в което казва, че се чувства "горд" и "благословен" да бъде гей.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !