Братя Аргирови посякоха жестоко Андреа

06.07.2023 13:19 | Видян 676 пъти

Братя Аргирови посякоха жестоко Андреа

Певицата Андреа скандализира всички с последния си клип, който е сниман на гроба на Иван Вазов. Обществото се надигна и иска да бъдат наложени сериозни санкции на бившата на Кубрат Пулев и целия екип, дръзнал да оскверни така паметта на великия поет. 

Андреа заяви, че разказва лична история на баба си, която лично се е запознала с Вазов. Не закъсня и реакцията на братя Аегирови, които първо я защитиха, а след това я порязаха жестоко и обясниха къде точно е сбъркала и защо трябва да бъде сочена с пръст.

Известните братя не виждат нищо лошо в това да се снима клип на гроба на Вазов, но категорично подчертаха, че текстът на парчето трябва да е смислен и да отговаря на историята на поета. И най-вече да бъде изпята на български. "Песента не е лоша и Андреа я е изпяла добре, но е на сръбски. Това е нещото, което критикувам, а не че е отишла да снима там", категоричен е единият близнак. 

не толкова ласкаво се изказа драматургът от Народния театър "Иван Вазов" Мирела Иванова. „Някога това е била най-високата точка на София. Неслучайно тук е избрано мястото за вечен покой на нашия национален класик. Прочетох в социалните мрежи за това видео и с огромно усилие на волята успях да го изгледам и изслушам. Струва ми се, меко казано, кощунствено социално неприличие да включиш гроба, мястото за вечен покой на нашия национален писател в такъв чалга продукт“, посече тя фолк дивата и идеята да снима на гроба на Вазов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !