Кейт Бланшет и съпругът ѝ на вечеря в известен ресторант за морски дарове

29.06.2023 11:49 | Видян 488 пъти

Кейт Бланшет и съпругът ѝ на вечеря в известен ресторант за морски дарове

Изглежда, че има два типа двойки знаменитости: такива, които са навън всеки ден, и такива, които имат една или две публични изяви годишно. Съвсем естествено, всяка от тези групи се облича по различен начин, когато излиза в града. Докато едни избират панталони от змийска кожа или латексови мини рокли, други подхождат по-небрежно (смеем да твърдим, че по-практично).


 

Кейт Бланшет и съпругът ѝ, драматургът Андрю Ъптън, със сигурност попадат във втората категория. Въпреки че са заедно от близо три десетилетия, те рядко се появяват на публични места въпреки сходната си кариера (тази година обаче имат две съвместни излизания). Бланшет и Ъптън бяха забелязани в Лондон за една, изглежда, спокойна среща и вечеря в известния ресторант за морски дарове J Sheekey.

По този повод Бланшет е заложила на класическия костюм. Тя комбинира леко извънгабаритни панталони и блейзър с панталон на райета, който е разкопчан до половината. С избора си на обувки тя реши да се откаже от официалното усещане, като заложи на плътни бели маратонки.


 


 

Източник: wmagazine.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !