56-годишната Салма Хайек показа стегнато тяло в прозрачна рокля за премиера

26.06.2023 17:24 | Видян 626 пъти

56-годишната Салма Хайек показа стегнато тяло в прозрачна рокля за премиера

Салма Хайек излезе на червения килим за премиерата на новия филм Magic Mike (Професия: Стриптийзьор 3) в напълно прозрачна рокля.

 

56-годишната актриса използва момента, за да покаже колко невероятно силна е в прозрачната рокля - от коремните мускули до краката. Салма подхожда балансирано към диетата си и обича да се движи, когато може.


 

Салма се стреми да работи по-умно, а не по-усилено, когато става въпрос за фитнес. И макар напоследък да не е споделяла много за тренировките си, преди е разказвала как тренира мускулите си и подобрява стойката си, докато изпълнява ежедневните си задачи.


 

В старо интервю за People Салма казва, че макар да уважава хората, които имат дисциплината да се вмъкнат в бърза HIIT сесия преди работа, тогава това не е било по силите ѝ. "Нямам време за упражнения, работя", казва тя. "Имала съм и 20-часови дни."

Вместо това тя е намерила начини да се движи през целия ден. "Работя с една жена в Лондон, която ме научи как да държа тялото си по начин, при който мускулите се активират през целия ден", казва тя пред People. "Така че, дори когато си миете зъбите, мускулите ви работят."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !