Незаконният син на Шварценегер е нежелан от братята и сестрите си

26.06.2023 11:36 | Видян 484 пъти

Незаконният син на Шварценегер е нежелан от братята и сестрите си

Джоузеф Баена, незаконният син Арнолд Шварценегер, който дълги години беше пазен в тайна, е отбягван от другите деца на актьора, съобщава "Daily Mirror".

По-рано този месец звездата от "Терминатор" разкри как аферата му с икономката и общото им дете взривиха семейството му. 

Джоузеф е най-малкото от петте деца на Арнолд. Майка му е Милдред Баена, тя го ражда, докато Шварценегер още беше женен за Мария Шрайвър, която е майка на другите му четири деца.

Най-голямата дъщеря на Арнолд, 33-годишната Катрин Шварценегер, не покани Джоузеф на сватбата си с Крис Прат през 2019 г., въпреки че полубрат й изпрати своите добри пожелания.

И сега се твърди, че децата от брака на Командо "не обичат" Джоузеф, тъй като са присъствали отделно на премиерата на "FUBAR" на баща си.

Джоузеф е културист, фитнес модел и актьор, който сега се радва на близки отношения с известния си баща.

Но децата на Арнолд от Мария - Катрин Шварценегер, на 33, Кристина Шварценегер, на 31, Патрик Шварценегер, на 29, и Кристофър Шварценегер, на 25, - не изглеждат толкова гостоприемни в приемането на Джоузеф в клана. 

През 2019 г., когато Катрин се омъжи за Крис Прат, се твърди, че не е поканила своя полубрат и той е прибягнал до това  да изпрати на двойката своите поздравления в Instagram.

След пищната сватба в Монтесито, Калифорния, Катрин сподели в Instagram, снимка от деня. Джоузеф коментира: "Поздравления!" и публикува емоджита две сърца и бутилка шампанско.

Източник каза на"Page Six" докладвал тогава, че Катрин и сестра й Кристина "наистина нямат връзка с Джоузеф".

Снимка: Getty Images

Но въпреки че отношенията им изглежда леденостудени, децата вече са познавали Джоузеф като син на икономката, преди връзката баща им с нея да бъде разкрита.

"Той е израснал около тях. Бил е редовен гост в имението в Пасифик Палисейдс, където семейството живееше от 1986 до 2003 г.", твърди източникът. 

Катрин била критикувана на Националния ден на братята и сестрите, когато сподели детски снимки на тримата си братя и сестри - но не и на Джоузеф.

Междувременно Арнолд призна колко сложна е връзката между децата му.

"Джоузеф е страхотен и напълно разбира ситуацията", каза бащата на пет деца пред Хауърд Стърн през 2015 г. "Ситуацията е много трудна за него. Ситуацията е много трудна за другите ми деца. Ситуацията е много трудна за семейството ми. Беше трудно за всички. Но се случи и сега трябва да разрешим ситуацията, нали?".

Миналия месец цялото семейство дойде на премиерата в Лос Анджелис на новия сериал на Netflix "FUBAR" с Арнолд.

Но Джоузеф вървял сам по червения килим и според очевидци не се срещнал с полубратята и сестрите си на събитието.

През 1996 г. Арнолд се впуска във връзка с икономката Милдред Баена, която забременява и стават родители девет месеца по-късно, което се случва само пет дни след раждането на сина на Мария и Арнолд - Кристофър.

Снимка: Getty Images

По това време никой не знае, че синът на Милдред всъщност е дете на Арнолд или че Кристофър е негов полубрат.

Но когато синът на Милдред Джоузеф пораснал, тя забелязала, че той много прилича на известния актьор. През 2010 г., когато Джоузеф е на 13 години, той научава кой е биологичният му баща, след като медиите го обявиха.

Арнолд каза, че "сърцето му е спряло", когато Мария се изправила пред него за аферата по време на сесия при терапевт. "Един ден той каза: "Днес Мария иска да бъде много конкретна за нещо. Тя иска да знае дали сте бащата на Джоузеф". Мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината", призна актьорът културист. Мария естествено е била съкрушена от това. 

Снимка: Getty Images

След това Арнолд признава, че аферата, която е имал с икономката, е била най-големият му "провал", добавяйки, че е "причинил достатъчно болка" на семейството си" и отбелязва как "всеки трябваше да страда".

"Мария трябваше да страда, децата трябваше да страдат, Джоузеф, майка му, всички. Ще трябва да живея с това до края на живота си", добави той.

След като Арнолд призна, че има връзка с тяхната икономка, Мария подаде молба за развод с "Мистър Олимпия" след 25 години брак през 2011 г.

Двойката беше разделена почти десетилетие, преди разводът им да бъде официално финализиран през декември 2021 г.

Междувременно връзката на Джоузеф с баща му изглежда процъфтява и той каза, че "започва да наваксва" в това да прилича на него, оформяйки бицепси във фитнеса. 

Джоузеф каза, че Арнолд е "наистина подкрепящ" и го тласка да "работи упорито", включително го насърчава да развива свои проекти.

"Основният му съвет винаги е бил, практика, практика, практика", каза той.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Няма коментари към тази новина !