Ася и Румен Гайтански скъсали?

18.07.2009 09:00 | Видян 29036 пъти | Гласували 1

Ася и Румен Гайтански скъсали?

Младата майка Ася Христова май върви по стъпките на Ивайла Бакалова. Преди повече от година моделката на Визаж роди момиченце от бизнесмена Румен Гайтански, което двамата кръстиха Тея. Богаташът е баща и на щерката на Ивайла - Рая. Според някои светски клюкари обаче, Ася и Румен са се разделили. Подобна съдба сполетя преди години самата Ивайла. Тогава външен фактор се намеси в отношенията между нея и бизнесмена. Преди няколко броя СЛАВА ви разказа нейната история. Дарина Павлова решила да отмъсти за връзката й с Илия Павлов. Богатата съпруга следвала максимата „Дръж приятелите си близо, а враговете – още по-близо“. Омайвала я, втълпявала й, че е много добра в организационната дейност, след което я вербувала за мениджър на агенцията си Мегаталант. По този начин Дарина държала Ивайла ангажирана и далеч от половинката й, защото била наясно, че Румен няма да понесе жена му да не си седи вкъщи при него. През 2003 година се ражда Рая, след което двамата родители се разделят. Таткото поддържа добри отношения с Ивайла и се грижи за издръжката на 5-годишната си дъщеря.

Дали и с красавицата Ася Христова не се случва същото? Връзката й с Румен датира от  близо три години и за мнозина раждането на тяхното бебе беше логично следствие от съвместния им живот. Двойката никога не е посещава светски партита, за да не се набива в очите на клюкарите. Предпочита да пътува в чужбина, където и спокойствието и забавленията са гарантирани. Далеч от интереса на родната преса.

Ася е била и с други желани мъже като Емил Кошлуков, Тошко Славков, Христо Сираков. Свидетели разправят как неотдавна столично заведение се превърнало в клуб на бившите й. Гореспоменатите джентълмени се събрали на една маса.

СЛАВА се свърза с Ася, за да разбере от самата нея има ли драма в живота й или не:

Как сте Вие и малката Тея?

Много добре, благодаря!

Ще ходите ли на море?

Да.

С кого?

Да ви кажа честно – тайна. Това са наши семейни неща.

Означава ли, че ще ходите на семейна почивка – с детето и Румен?

За това ли ми се обаждате?

Носят се слухове, че сте се разделили. Как ще коментирате?

Живеем заедно, така че не виждам как може да сме раздени. За първи път чувам такъв слух. Явно хората трябва да си говорят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !