Шакира е в любовен триъгълник с Луис Хамилтън и Том Круз

15.06.2023 09:28 | Видян 512 пъти

Шакира е в любовен триъгълник с Луис Хамилтън и Том Круз

Шакира е в "любовен триъгълник" с Луис Хамилтън и Том Круз, съобщава "Daily Mirror".

Твърди се, че 46-годишната изпълнителка на хита "Hips Don't Lie" се е върнала на сцената за запознанства след горчивата й раздяла с бившия защитник на "Барселона" Жерар Пике миналата година и двамата известни мъже са привлекли вниманието й.

Красивата певица е била засечена в компанията на световния шампион от Формула 1 Люис, на 38 години, на няколко пъти, но изглежда, че холивудският актьор Том, 60, също може да бъде вариант за среща за Шакира на фона на слуховете, че са излизали.

Луис и Шакира бяха видени заедно на лодка след Гран При на Маями, преди да отидат на вечеря заедно в дома на звездата в Барселона миналия уикенд.

Те също бяха видени да купонясват заедно със звездите на футболния клуб "ПСЖ" Килиан Мбапе и Неймар, а Люис също така измъкнал Шакира и нейните приятели за ден на разходка с лодка, след като ги е взел от нейното имение за £12 милиона.

Смята се, че двойката поддържа нещата помежду си "забавни и наситени с флирт". 

Въпреки че се казва, че Шакира си прекарва страхотно с Луис, легендата от "Мисията невъзможна" Том също е в менюто.

Том флиртуваше с родената в Колумбия певица, преди тя да започне да се среща с Люис, и сега се говори, че е разочарован, след като разбрал, че тя се среща с легендата на F1.

Снимка: Getty Images

Холивудският актьор вярвал, че имат "невероятна химия" с Шакира, но сега егото му "разбито" заради романтичната й връзка с Луис.

"Това беше огромен удар върху егото на Том", каза вътрешен човек пред "Radar Online". "Тази работа го ужили още повече, защото той смята Луис за приятел."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !