Индиана Джоунс след Кан с БГ премиера на 30 юни

12.06.2023 11:36 | Видян 322 пъти

Индиана Джоунс след Кан с БГ премиера на 30 юни

На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички времена се отправя на последното си приключение в Индиана Джоунс и реликвата на съдбата. Както писахме, световната му премиера беше извън конкурса на феста в Кан през май. От мястото на събитието оценката на критиката е: по-добър от миналата част. Но то не бе и трудно - тя беше слаба!

 

В главната роля се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е категоричен: Индиана Джоунс и реликвата на съдбата е достойният завършек на сагата. Форд ни отвежда зад кулисите на продукцията в специално видео, в което заедно с режисьора Джеймс Манголд и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на светкавицата в бутилка, каквито са изпълнените с много удивителни моменти и опасности филми за Индиана Джоунс.


 

Действието в лентата се развива през 1969г., когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – бивш нацист и настоящ служител на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася.


 

Делян Сталев

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !