Крис Хемсуърт е тъжен, че Тарантино и Скорсезе не харесват Marvel

09.06.2023 14:32 | Видян 404 пъти

Крис Хемсуърт е тъжен, че Тарантино и Скорсезе не харесват Marvel

Множество режисьори - от Франсис Форд Копола до Джеймс Камерън - изразиха загриженост относно филмовата вселена на Marvel и нейната доминация в киноиндустрията. Мартин Скорсезе твърди, че филмите на Marvel не са "кино", а Куентин Тарантино заявява, че лица от франчайза като Крис Хемсуърт и Крис Евънс "не са филмови звезди", поне не в сравнение с героите, които играят: "Капитан Америка е звездата. Тор е звездата."

Хемсуърт отвърна на критиките в неотдавнашен профил в британския GQ, като нарече коментарите на Скорсезе и Тарантино "супер депресиращи". Той продължи: "Там отиват двама от моите герои, с които няма да работя. Предполагам, че те не са ми фенове."

Актьорът, който се е снимал в четири солови филма за Тор и в куп други проекти на Marvel, изрази благодарност за ролята си. "Благодарен съм, че съм бил част от нещо, което е задържало хората в кината. Сега, дали тези филми са били в ущърб на други филми или не, не знам", каза Хемсуърт. "Не обичам, когато започваме да се проверяваме един друг, когато има толкова много крехкост в бизнеса и в това пространство на изкуството, колкото и да е... Казвам това не толкова на режисьорите, които направиха тези коментари, които между другото все още са мои герои, и на мига бих скочил да работя с всеки един от тях. Но го казвам по-скоро за по-широкото мнение по тази тема."

Въпреки че е благодарен за възможността да се отдаде на всемогъщия си чук, Хемсуърт признава в историята, че "Тор: Любов и гръм" от 2022 г., четвъртият и последен за героя му, е бил малко разколебан. "Мисля, че просто се забавлявахме прекалено много. Просто стана прекалено глупаво", каза той за режисираната от Тайка Уайтити част. "Винаги е трудно да си в центъра на събитията и да имаш някаква реална перспектива... Обичам процеса, той винаги е пътуване. Но просто не знаеш как ще реагират хората."

Хемсуърт поне има какво да очаква - а именно ролята си във Furiosa, предстоящата предистория на Mad Max: Fury Road, в която той играе заедно с Аня Тейлър-Джой. Наричайки го "най-доброто преживяване в кариерата ми", Хемсуърт казва, че режисьорът Джордж Милър е бил "майсторски", и добавя: "На път съм да търся още Джордж Милър. Или повече от Джордж Милър. Ако той ме покани."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огнената Никол напусна Hell’s Kitchen...

Темпераментната Никол Росенова напусна Hell’s Kitchen...

Не искайте лесен живот. Поискайте...

Не искайте лесен живот. Поискайте сила, за да се...

Няма коментари към тази новина !