Андреа показа как е изглеждала преди славата

08.06.2023 08:20 | Видян 490 пъти | Гласували 1

Андреа показа как е изглеждала преди славата

По една или друга причина, хората често имаме навика да се откъсваме от настоящото, отправяйки поглед към миналото. Без значение от конкретния повод, това пътешествие по така наречената "алеята на спомените", на което се отправяме, винаги е съпроводено с немалка доза меланхолия, подсещайки ни за онези отдавна изнизали се между пръстите ни дни, в които традиционно намираме нужната ни утеха, когато тежестта на днешната реалност стане непоносима.

Може би точно заради това потребителите на социалните мрежи нерядко обичат да споделят в профилите си кадри, запечатали едно различно време, подсещайки се за скъпоценните моменти на истинско щастие, станали негови затворници. Точно както от седмица насам всъщност прави Теодора Андреева, по-позната на българската публика със сценичния си псевдоним Андреа.

През последните дни попфолк певицата не спира да публикува в личния си Instagram акаунт архивни фотографии, с които разкрива на последователите си в платформата различни моменти от своя живот. Придържайки се към хронологичния ред, в който са направени изображенията, тя започна с тези, показващи я като бебе. На първото от тях изпълнителката е все още пеленаче, положено в своята детска кошара, до която стои нейната майка, бдяща с любов над дъщеря си. Любопитна подробност е, че до главата на новороденото, облегната на дървената преграда, стои картина на русо момиче със зелени очи.

"Всеки път, когато са ми я вземали, или са спирали музиката, носеща се от радиото, аз съм започвала да плача", обяснява бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев в поста си. "Това са били единствените две неща, които съм искала след раждането си", допълва тя.

 

 
Снимка: Официален профил в Instagram

 

Блондинката не за първи път споменава, че изобразителното изкуство е било втората ѝ голяма страст. В интерес на истината, освен че взима уроци по солфеж и пиано при леля си, която е оперна певица и бивш солист на Врачанската опера, като дете тя постоянно рисува. Само че моливите и четките остават зад гърба ѝ, когато се налага да избере конкретна специалност в училище, която да предопредели бъдещата ѝ професия. Интересно е, че в онзи период тя посещава Първа частна английска гимназия "Уилям Шекспир", макар че от по-рано изучава немски език в Алианс България - Гьоте институт.

На следващите няколко фотографии бъдещата звезда на "Пайнер" е малко по-голяма, но не достатъчно, за да тръгне да опознава света, ходейки по него изправена. На тях се вижда, че тя все още пълзи на четири крака в пределите на своя дом, облечена в бебешки гащеризон с розови и бели шарки.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !