Ирен Кривошиева ще дели голямо наследство

02.05.2023 12:17 | Видян 882 пъти

Ирен Кривошиева ще дели голямо наследство

Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат Лиляна Кривошиева напусна земния си път на 93-годишна възраст, а двете й дъщери са неутешими. 

Сега идва ред и на неприятната част за роднините - делбата на наследството, а често в такива случаи се стига до скандали. 

Ирен се е обадила на сина си Владимир Данаилов, който съвсем скоро ще се прибере от САЩ, за да й помогне да уреди нещата по наследството и делбата със сестра й да бъде полезна и за двете страни.

 „Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки усилията им обаче, тя почина на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, затова погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще дойде и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, докато решаваме как да разделим наследствените имоти”, сподели пред "Уикенд" актрисата. 

Тя допълни, че със сестра й ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.

Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е адвокат със солидна практика и дългогодишен служител на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !